Типичните „отровни души“, с които не трябва да посрещате Нова Година

23101
Типичните „отровни души“, с които не трябва да посрещате Нова Година

И тази година отмина много бързо, а как ще ви върви през следващата много зависи и от хората, с които ще я посрещнете или по-скоро от тези, които ще игнорирате.

За задаващия се купон през последния ден от отминаващата година бъдете сигурни, че не сте взели със себе си и онези, които традиционно ви „лазят по нервите“.

"Отмъстителите" ви "пожелават" Весела Коледа

До появата на втората част на суперпродукцията "Отмъстителите" (трейлър може да намерите тук) остават малко повече от 4 месеца. През то...

Хората, котито ви стресират

Стресът не е задължително да е нещо лошо и вредно. Ако си повярвате, че стресът е вреден за вас, то той наистина ще е вреден. Ако използвате стреса, за да се мотивирате и да постигате целите си, то той определено няма да ви навреди.

Ако обаче има хора около вас, които ви стресират, то трябва определено да ги игнорирате.

Хората, които ви използват

Ако бъдем честни, всички по някакъв начин се използваме един друг. Ние се сближаваме с някого, защото осъзнаваме, че в някакъв момент ще получим нещо от този човек.

С черен хайвер ще посрещнат Новата година на МКС

Половин килограм черен хайвер ще бъде доставен на новогодишната трапеза на екипажа на Международната космическа станция, съобщи завежда...

Понякога обаче в живота ни има хора, които ни използват и нараняват. Това са точно едни от онези „отровни души“, които те изцеждат, изтощават и са като паразити – определено ги игнорирайте за партито на Нова Година.

Тези, които не ви уважават

Всеки, който ви уважава, заслужава да получи уважение от вас – това е смисълът на тази дума. Ако около вас обаче има хора, които не могат да отвърнат на уважението ви, то просто ги разкарайте.

Личностите около вас, които винаги ви нараняват

Понякога хората са глупави създания. За съжаление хората, на които държим и са неизменна част от живота ни се случва в някакъв момент да ни  наранят волно или неволно.

Какви цели си поставят мъжете и жените за новата година

Обикновено с настъпването на новата година си правим планове какво искаме да постигнем през нея. Най-популярната цел, която си поставя...

Проблемът обаче е, че някои от тези хора независимо как ни нараняват, не можем да се разделим с тях завинаги.  Дори има случаи, в които им позволяваме да се чувстват още по-силни.

Ако обаче някой постоянно ви вреди емоционално си направете услуга и го разкарайте преди края на годината.

Лъже ли ви някой постоянно?

Повечето лъжи нараняват хората, дори и да са „благородни“. Най-лошият случай обаче е да те лъже някой много близък човек.

Ако около вас има хора, на които можете да се доверите във всеки момент, то ще се чувствате много по-добре.

Дъга отвори мистериозна „дупка“ в небето над градче в Австралия

38-годишната Лори била навън с дъщеря си, а в един момент в небето се отворила дупка, а в нея се образувала дъга. Дъгата била като &bdq...

Дребните души, които ти се усмихват, а после те обиждат зад гърба ти

Това е каймакът на онези, които не заслужават вашето внимание. Те нямат смелостта да ви кажат нещата в очите и както ви се усмихват, така и после говорят зад гърба ви, че не ставате за нищо.

Те са способни да разрушат репутацията ви, а в днешния свят това е нещо доста важно, така че отминаващата година е добър момент да прекратите отношенията си с тях.

Тези, които само се преструват, че ги е грижа за вас

За съжалени всеки от нас е имал в обкръжението си подобен вид човек и най-лошото е, че те са ни приятели само до момента, до който им изнася. С тях купонът винаги е бил страхотен, помагали сте им, но когато вие имате нужда от помощ, то те по магически начин изчезват.

Кола отнесе гламаво пиле, но няма да повярвате какво се случило с животното!

След като мотаещо се наляво-надясно пиле „решило“ да пресече пътя било отнесено от автомобил с доста висока скорост. Послед...

Със сигурност е по-добре никога повече да не са сред личните ви контакти и още повече – през предстоящата година.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com