Това са нещата, които мъжете забелязват в жените

183829
Това са нещата, които мъжете забелязват в жените

Установено е, че повечето мъже се впечатляват от две основни неща при жената. Странното е, че жените нямат реална представа кои са те. Ние ще ви ги разкрием.

Мъжете не забелязват повечето от нещата, които жените са направили, за да ги впечатлят. Ето кои са нещата, които най-много привличат мъжете:

С какво отблъскваш мъжете

Жените трудно разбират нещата, които мъжете харесват и искат от тях. Понякога недоразуменията стават толкова големи, че после се чудим ...

Силуетът

Мъжете не обръщат директно внимание на отделните части на женското тялото. Те веднага лепват мислен етикет - изглежда добре или не изглежда добре.

Това става интуитивно и бързо и дори самите те не влагат усилия, когато го правят. Още при първата среща мъжът знае дали жената го привлича.

Очите

8 неща, които мъжете искат жените да правят

Мъжете не говорят много за чувства и за нещата, които искат една жена до тях да притежава. Въпреки това те имат определени изисквания,...

Важно е жените да гледат избрания мъж директно в очите. Това показва тяхната смелост и самочувствие. Директният контакт може да изгради трайни взаимоотношения.

Важно е дамите да подчертаят погледа. Използвайте молив за очи или очна линия и спирала за обемни мигли. Погледът ви трябва да е изразителен.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com