Традиционните форми на изневяра в Италия отмират

47891
Традиционните форми на изневяра в Италия отмират
Снимка: Thinkstock/Guliver

 

Лятото е сезонът, през който италианките се пробуждат от летаргията на съпружеската вярност и все по-активно се отдават на търсене на случайни партньори. Отмират обаче традиционни форми като плажните изневери. Това са две от тенденциите, които регистрира проучване на Института за сексуална еволюция (ИСЕ) в Милано.

Данните сочат, че само 2% от жените се оставят да бъдат прелъстени от спасители на плажа и 3% - от инструктори по сърф или подводен спорт. Нощните заведения в курортите са полета за лов на мъже за краткотрайна употреба са предпочитани от 23 % от италианките.

Изневяра и наказание - в много лоши случаи с трион и кола

Някои хора определено не могат да се сдържат да не отмъстят на партньора си заради изневяра. Затова е добре всеки, който кръшка, да зна...

Изненадата е, че работните места се изкачват в класацията за место зневерите. Вече 20% от жените прогонват лятната досада, като използват опразнените работни помещения за сезонно поставяне на рога на съпрузи, годеници и други постоянни партньори, информира БТА.

Сицилия стана истински хит с явлението "Дръзки приятели" (използващо английското название Reckless friends), при което две жени едновременно съблазняват един мъж. Съблазнителките са редовни посетителки на плажовете, но не са сицилианки.Този вид туризъм на удоволствието е особено предпочитан от 20-годишните девойки, като строгото правило е всичко да бъде безплатно.

Интересна е нагласата след консумиране на изневярата. Докато 77% от мъжете са измъчвани от чувство за вина, 55 на сто от жените изобщо не изпитват подобно усещане, 37% от тях смятат, че няма нищо лошо в това да изневериш на съпруг или партньор, а седем от десет жени са убедени, че мъжете им няма да ги напуснат, дори и да разберат, че са рогоносци.

Хормон кара мъжете да се въздържат от изневяра

Дали доверието, сигурността и любовта са най-важните разковничета за успеха на една връзка? Днес на върха на този списък може да се н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com