Уникално! Ето коя е забранената зодия и нейната съдба

83271
Уникално! Ето коя е забранената зодия и нейната съдба

В Древността астролозите разделяли Лунния зодиак на 13 елемента, като считали, че родените в периода от 16 май до 12 юни са зодия Паяк. Тринадесетият знак са познавали още в Древна Гърция и Италия. Той е бил известен и на друидите, които дори са го издигали в култ.

Знакът е бил заличен в Римската империя. Считали, не без основание, че този знак е опасен и зловещ, защото родените под знака на Паяк винаги поднасяли на околните непредсказуеми изненади.

Древен ритуал за привличане на ЛЮБОВ

Има хора, които не вярват в подобни неща, но истината е, че само силата на мисълта ни е достатъчна, за да успяваме чрез нея да привлича...

В наши дни зодията Паяк представлява една мистериозна и мрачна загадка - твърде нерационална и неправдоподобна, защото и до днес в интервала между 16 май и 12 юни се раждат хора, които нормалният човешки разум не може да проумее докрай. Зодиакалният знак Паяк представлява по същество психическа зодия.

Още в Средновековието са считали, че те са мистериозни и загадъчни същества, надарени със странна и необикновена сила, но и подвластни на сатаната, злите сили и лошите помисли. Сред тях нерядко се срещат хора с ясновидски и гениални способности, магове и екстрасенси, но също така престъпници и убийци.

източник: SNews.bg

 

Какво те чака през ЛЯТОТО според зодията

Лятото ще дойде съвсем скоро и трябва да знаем какво ни чака тогава. Дали да пътуваме, дали да поемем нови отговорности и трябва ли да ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com