Усещане за Париж в София

481057
Усещане за Париж в София

Малките улички на София често напомнят на парижките – уютните сладкарнички, старите сгради и скритите магазинчета, в които можеш да се загубиш в търсене на перфектния подарък за Коледа.

Nina’s Paris предлага широка гама от смеси за чай, овкусени с чисти етерични масла. За любителите на чайовете – това е Раят от вкусове. Цялата гама от чайове се предлага в основния магазин на компанията, който се намира в сърцето на Париж.

125 години Moulin Rouge

Прочутото парижко кабаре Moulin Rouge става на 125 години, съобщи Франс прес. "Дворецът на танцът и на жената" отваря врати за първи п...

Представете си изискания вкус на чай, създаден от рози и ръчно набрани ябълки от кралската овощна градина на Версай. Този чай е и любимият на Мария-Антоанета и остава един от най-неповторимите вкусове. Nina’s Paris е единственият официален партньор на кралската овощна градина на Версай. Истинска магия от комбинацията на вкусовете на много редки плодове.

Продуктите на Arty Fragrance от Elisabeth de Feydeau биха допълнили усещането за кралска атмосфера. Arty Fragranceпредставлява селекция отредки аромати, която черпи вдъхновение от френската изисканост, характерна за Версай.

Историкът и парфюмерист Elisabeth de Feydeau представя линия от ароматни свещи, създаването на които е базирано на древни текстове и използването на най-благородните съставки, известни в парфюмерията. Свещите пресъздават атмосферата на 17-ти и 18-ти век във Франция, носейки едновременно традиция и съвременност.

Произведени във Версай в съответствие с традицията на създателите на восък, които са обслужвали кралския двор, свещите са направени спървокласен восък за по-добро разпространение на аромата, независимо от околната температура.

87-ият магазин на BILLA в България отвори врати в Mega Mall

Клиентите на BILLA в квартал „Люлин“, а и в цяла София имат повод за радост – предпочитаната от тях верига супермарке...

Любителите на чай и ароматни свещи в София вече могат да се насладят на оригиналния чай на Мария-Антоанета и версайските свещи в концептуалния магазин Farenah Concept.

Farenah Concept
Ул. Калоян 10
1000 София
тел. 359 893 390035
www.farenah.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com