Вашият седмичен хороскоп

26453
Вашият седмичен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви предостави много възможности, които не бива да пропускате. Всичко наистина ще се получава по един много лек начин, който обаче може да ви подведе, че не са необходими никакви допълнителни усилия от ваша страна, а това не е така. Емоциите са това, което може да ви разклати. Обърнете внимание на правните въпроси, които ви засягат, особено ако сте ги игнорирали дълго време. Седмицата е подходяща из а внасяне на повече равновесие и красота във всекидневието ви. Вие най-добре знаете къде точно да внесете тази промяна. Преговорите в този период ще бъдат успешни, особено ако не пестите комплиментите и добрите думи.

Дневен хороскоп - 25 септември

Овен Хората днес ще приемат думите ви прекалено близо до сърцето си. Затова е добре да се опитате да сте по-внимателни в изказа си. Оп...

Телец

През тази седмица на преден план ще застанат отношения, които дълго време са ви товарили. Имате ли нужда от тях действително. Не позволявайте на съжалението да вземе връх. Вие сами трябва да помислите за себе си. Седмицата като цяло е стабилна и е препоръчително да наблегнете на защитата на вашите интереси. На 2 октомври може да се почувствате разконцентрирани, не се подавайте на излишни емоции. Не бъдете и дребнави, това може да развали отношенията в семейството. Във всичко спазвайте баланса.

Близнаци

Най-важното, което трябва да направите за себе си през тази седмица е да се вземете в ръце и да потушите емоциите, които бушуват във вас. Това, че се чувствате добре и виждате признанието не означава, че може да си позволите всякакво поведение. Сега, обаче действително е моментът за реализирането на най-големите и смелите ви планове и творчески идеи. Все пак спазвайте правилото – седем пъти мери, един път режи. Обърнете внимание на детето в училище. Има проблем, който се вижда още сега, реагирайте отрано.

Рак

Вашият личен хороскоп за днес

Овен Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви...

През тази седмица намерете начин да се докоснете, да започнете, да се отворите към нещо ново. Дори ако трябва го направете насила. Прекалено дълго време стоите на едно място и именно затова се чувствате некомфортно. Изберете си нов чужд език, който да учите. Запишете се на танци. Просто променете нещо, но с амбицията да го довършите докрай. Сега е моментът и да посетите личния си лекар, за да се уверите, че всичко със здравето ви е наред. Намерете време за гимнастика сутрин. Ако усетите, че се простудявате не прекарвайте настинката на крак, а си останете у дома.

Лъв

През тази седмица ще е добре да си припомните значение на думата „компромис“ във всичките ѝ нюанси. Наистина се налага да отстъпите и повярвайте – именно по този начин ще спечелите предимство пред конкурентите си. Просто сега не е период за настъпление, а за анализ. И докато останалите лудуват, вие ще запазите позициите си. Няма за къде да бързате. Не се доверявайте на съветници, особено на най-добронамерените от тях. Почивните дни непременно прекарайте с любимия ви човек, но не в разговори за работа. Обсъдете общите си планове и пристъпете към реализирането им.

Дева

През тази седмица работата е тази, на която трябва да дадете приоритет. Може да се наложи да оставате до късно и да бъдете първи в офиса, но резултатите от тези усилия ще надминат очакванията ви. А и не само вашите. Сега залагате целостта на образа ви в професионално отношение, затова не пестете сили. Нито за миг не се съмнявайте във възможностите си, но и не си позволявайте високомерие. Почивните дни е задължително да се разтоварите, за да не претоварите психиката си. Намерете време за масаж или друго, което ще ви отпусне най-добре. Срещата на питие с приятели също е добре да бъде задължителен елемент от уикенда, но само едно питие.

Хороскопът за 23 септември

Овен Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а възможностите съвсем друго. Бъ...

Везни

През първия ден от новата седмица вашата главна задача ще бъде да откриете красотата около себе си. Тя съвсем не е малко, просто трябва да освободите сетивата си и да си позволите да се отпуснете. Ако преди време сте се записали на курс, който е вашето хоби, сега може отново да се върнете към него. Дайте храна на душата си, като си позволите да творите. Можете го и имате крещяща нужда от това. Нека не ви притесняват резултатите. Наблегнете на усещанията по време на заниманията. Не подозирате колко много може да ви дадат. Ако нечий поглед не ви дава мира, може би е време да свалите гарда и да покажете, че и той не ви е безразличен. Един живот имаме, не пропускайте подобни моменти. Във ваши ръце е кога да дадете начало и да определите границите.

Скорпион

През тази седмица няма да скучаете. Събития ще се редуват с бясна скорост, а някои от тях дори ще се случват едновременно. Професионалната сфера и личния живот ще се преплитат по един странен и интересен начин и ще разберете колко е важно да сте ниво и в двете области. Атмосферата в семейството предполага обсъждането на по-смели планове и реализирането на отдавна замислени действия. Вече настина няма защо да отлагате. Партньорът ви изцяло е на ваша страна. Използвайте този момент. Някои представители на знака ще има внезапна командировка, чийто резултат ще бъде изстрелването им на върха.

Стрелец

Ретрограден Меркурий във Везни

От днес, 17 септември до 9 октомври Меркурий ще е ретрограден в зодиакалния знак Везни. Това е едно от най-сложните положения за ретрог...

През тази седмица най-добре за вас ще бъде ако намалите активността. Това не означава да се скриете вкъщи, а просто да не се месите навсякъде, където бихте желали. Ролята на наблюдател и слушател ще ви даде много повече сега. Във вторник може да имате проблеми със здравето, за които непременно се консултирайте с вашия личен лекар, той ще ви помогне най-добре и скоро ще се почувствате във форма. Не претоварвайте организма си с физически натоварвания. Спортувайте в границите на разумното. Студеното време може да отслаби организма ви затова не подценявайте топлите дрехи и здравословната храна. Ако отдавна ви мъчи необходимостта от разговор с началника ви опитайте да уговорите среща, в която да разполагате с достатъчно време. За ден изберете четвъртък .

 

Козирог

През тази седмица това, което трябва да покажете в пълната им сила са вашите лидерски качества. Може да тропнете по масата, но само веднъж. Повече и няма да е необходимо. От друга страна в личния живот ще е добре да бъдете по-сдържани. Близките ви имат нужда от търпение и разбиране. С добронамереност и наблюдения ще видите неща, които ще помогнат общуването ви да продължи на един нов, по-възвишен етап. Почивните дни планирайте среща с приятели, най-добре у дома ви. Не пестете сили, време и средства ,за да бъде гостуването незабравимо. Само не прекалявайте с алкохола и мазната храна.

Водолей

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

През тази седмица преди всичко бъдете самата доброта. Наложително е да сте мили, добронамерени. Дори през зъби, но се усмихвайте. Хората наистина не са толкова лоши, колкото ви се струват. Това е просто период, който ще премине. Ако ви предстоят преговори не издавайте прекалено много от намеренията си. Стремете се вие да извлечете повече информация. Освен това бъдете подготвени за това, че ваш партньор или конкурент може да наруши правилата на играта. В края на седмицата си оставете свободно време, тъй като може да изникне неочаквана романтична среща.

Риби

През тази седмица нищо и никой няма да е в състояние да застане на пътя ви. Твореца у вас е във вихъра си и просто няма вариант, в който въображението ви да не ви помогне да се справите с каквото и да било. Само в средата на седмицата ще ви е нужен повече разум и търпение, за да запазите равновесие в една малко по-сложна ситуация. Тъкмо ще внесете разнообразие. В личния живот ви чака приятна изненада от любимия човек. Не бъдете прекалено изненадан, вие наистина го заслужавате!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com