Венера в Лъв - романтика и лукс

48163
Венера в Лъв - романтика и лукс
Снимка: Thinkstock

Планетата на любовта Венера навлезе в знака на Лъва и ще остане там до 5 септември.

Лъвът е знак, който обожава вниманието и Венера ще направи всичко, за да го привлече. Ще забележите, че ще станете по-чувствителни към похвалите, комплиментите и проявите на внимание към вас.

Амбиции и блясък - Юпитер преминава в Лъв

Днес, 16 юли, Юпитер преминава в знака на Лъва, където ще остане до 11 август 2015 година. Докато Юпитер беше в Рак наблюдавахме засилв...

Заедно с това ще ви се иска да получите повече признание за вашите качества. Запознанствата с романтичен привкус, които се случат сега, ще имат голям шанс да прераснат в любов.

Отношенията, които ще възникнат в този период ще са вдъхновяващи. Знакът на Лъва е страстен, затова ако искате да се влюбите силно, търсете запознанства точно сега.

Предстоят седмици на любов, в които ще е много трудно да се съсредоточим в работата си, особено ако е еднообразна и няма нищо творческо в нея.  Затова без угризения на съвестта заминавайте в отпуска, дори да оставяте недовършени задачите си.  

През идните дни ще имате шанса да срещнете своята половинка такива места, като клубове, дискотеки, ресторанти, места за отдих.

Периодът повишава възможността за запознанства с хора на изкуството, затова ако сте в търсене на любовта не пропускайте концерти, изложби и  други културни мероприятия.

Хранене според зодията

Вярвате ли в астрологията? Зодиакалният знак определя вашия характер, успехите в работата, дали ще имате романтична връзка или проблеми...

Лъвът е свързан и с децата. Прекарвайте повече време с детето си, играйте заедно, погрижете се за заниманията му.

Съвети за мъжете

През този период  жените най-високо ценят проявата на чувства във вид на невероятни подаръци и посещение на скъпи ресторанти. Пригответе се да отделите сериозни суми за този вид ухажване.

Разбира се, съществува риск да бъдете оплетен от меркантилна дама, но ако това е така вие веднага ще я разпознаете в момента, в който Венера напусне знака на Лъва.

Съвети за жените

Пълнолуние в Стрелец - не се претоварвайте с работа, спомнете си детството

Днес в 07:11 ч. настъпи пълнолуние в знака Стрелец. Днес и през следващите два дни е добре да си спомним това, което сме обичали през д...

Докато Венера минава през Лъв мъжете ще обръщат внимание на външността, затова ако искате да привлечете внимание трябва да сте облечена и гримирана безупречно.

Направете така, че да се чувствате неотразима и уверена в себе си.  

Ако вече сте обвързана не пропускайте да изберете подарък за любимия ви мъж. Той ще оцени високо това.

Точно сега ще почувствате непреодолимо желание на притежавате скъпи и красиви дрехи, бижута и аксесоари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com