Вещица гони зли духове от компютри и смартфони

11717
Вещица гони зли духове от компютри и смартфони

Вещицата Джой Тали помага на ярки представители на компютърния свят в Силициевата долина, като прогонва бесовете от тяхната техника. Напоследък Тали се специализирала в защита от хакерски или вирусни атаки.

Джои Елън Мишел Тали (Joey Ellen Michelle Talley) от Сан Франциско твърди, че фиксира различните офисни проблеми, които не могат да се разрешат по никакъв начин поради обладаност от зли духове.

За нея не съществуват незначителни проблеми, тя се занимава с всякакви задачи – големи и малки. Нито един въпрос за нея не се явява прекалено сложен или опасен. В решението на проблемите тя използва картите Таро, своите способности и много други методи.

Тали помогнала при стартирането на компания, която по никакъв начин не можела да започне работа поради редица технически въпроси. "Изобщо не разбирам от електроника, но усещам присъствието на духове в нея. Обожавам да си имам работа с демони", казва вещицата.

Вижте кои български имена са закриляни от самодиви и духове

В старите народни предания се казва, че някои български имена са покровителствани от самодиви и духове, които в славянската митология с...

Тали твърди, че когато компаниите са заплашени от съдебен процес, тя може да проведе магически обреди, за да отвлече ищеца или адвоката на ищеца. В допълнение към помощта на гениите от Силициевата долина в решаването на различен род технически неизправности и правни въпроси Тали изпълнявала ежемесечни лунни ритуали за някои клиенти сред нежния пол.

Мъже на такива мероприятия не се канят. "Когато канех и мъже, те идваха на лунните ритуали, за да… така де, заради секс. Беше им безинтересно поклонението пред богинята, а това е много дразнещо, когато се опитвате да постигнете божественост."

Услугите на Тали не са евтини според нашия стандарт, но не са проблем в Силициевата долина – за гонене на демон от лаптоп цената е 200 долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...