Вижте кой е вашият ангел-пазител според зодията

174810
Вижте кой е вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне.

ОВЕН

Ангелът Баракиел се грижи за успеха на Овена. Той му дарява силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

ТЕЛЕЦ

Вашият ангел е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете какво трябва да свършите тук и сега.

Хороскопът за октомври

Овен Октомври обещава един успешен и спокоен период за представителите на знака. Ще бъдете особено активни в професионалната сфера и о...

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се управляват от Бахрам – ангел на победата. Бахрам ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

РАК

Ангелът Дина настойчиво подтиква Раците към придобиване на нови знания. Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

ЛЪВ

Древногръцки хороскоп разкрива най-тъмните страни на ЗОДИЯТА ви

Всеки един от нас има тъмна и светла страна на характера си. При едни тъмната половина надделява над светлата, а при други доброто успе...

Лъвовете се управляват от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

ДЕВА

Кадмиел – ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да изберете верния път. Обръщайки се към него с молитва, внимателно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата интуиция. Именно чрез нея ангелът на Зодиака направлява Девите.

ВЕЗНИ

Ангелът Барчиел дава на Везните вътрешна сила и състрадание, които са нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.

Най-отблъскващият недостатък на всяка зодия

Овен – Егоизмът Смята се, че Овенът е детето на зодиака и като такова винаги иска внимание, да се случва това, което то каже и а...

СКОРПИОН

Този знак се управлява от Габриел – един от най-силните ангели. Габриел помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на Габриел и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

СТРЕЛЕЦ

Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага на хората, родени под знака на Стрелеца. Той ще ги възпира, когато се впуснат да вършат неща, които биха им донесли разочарование.

КОЗИРОГ

7-те двойки зодии, които са създадени един за друг

Колкото повече помъдряваш, толкова повече разбираш, че любовта е сложна игра, за която дори и да знаеш правилата, не ти гарантират побе...

Ангелът Камбиел покровителства Козирозите във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

ВОДОЛЕЙ 

Ангелът Катетел дарява „децата“ на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

РИБИ

Рибите се управляват от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води до успех в любовта и в делата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com