Защо мъжете напускат жените си според зодията

144850
Защо мъжете напускат жените си според зодията

Един мъж би могъл да напусне жената до себе си поради много и разни причини, които се крият в характера му, определящ се съгласно с астролозите от зодиакалния знак.

Мъжете от зодия Овен инициират разделяне, само като жената до тях занемари външния си вид. Овните харесват красивите, секси и добре изглеждащи дами и ако жената до тях не бъде такава, те тутакси ще пренасочат вниманието си.

Как обичат различните зодии

Овен Представителите на този зодиакален знак винаги искат да бъдат номер едно, те са директни и упорити и могат да постигнат целите си...

Телците внимателно избират своята половинка и се стараят да предвиждат несъвършенствата в характера на жената до себе си, но ако тя изненадващо се прояви като скандалджийка и истеричка, мъжете зодия Телец веднага ще прекратят връзката си с нея.

За мъжете Близнаци една връзка е изчерпана, когато стане прекалено скучна. Близнаците имат нужда от постоянно разнообразие и изненади в противен случай очите им започват да шарят.

Ракът е мъж, който трудно напуска жената до себе си. Ако веднъж се влюбят, представителите на този знак не се разделят с дамата на сърцето си, а единствената причина това да се случи, е нова любов, която неочаквано е влязла в живота на Рака.

Мъжете Лъв не обичат разделите и често са склонни да провокират половинката си сама да си тръгне. Властната зодия обича да налага волята си и ако жената до него не играе по правилата му, той е готов да си потърси друга партньорка, пише "За жената".

Девите също попадат сред зодиите, които не инициират раздяла. Мъжете от тази зодия не харесват две основни неща в жените буйните скандали и фриволното поведение с други мъже.

Уникално! Ето коя е забранената зодия и нейната съдба

В Древността астролозите разделяли Лунния зодиак на 13 елемента, като считали, че родените в периода от 16 май до 12 юни са зодия Паяк....

Мъжът Везни ще напусне половинката си, само когато не е влюбен. Докато има чувства към една жена, мъжете от тази зодия не биха се разделили с партньорката си.

За мъжете Скорпиони голямо значение за стабилната връзка има секса. Ако интимните контакти станат скучни и еднообразни, представителите на тази зодия ще ви изневерят без да се замислят. Не съща е ситуацията с любовта при тях. Когато един Скорпионсе влюби, трудно може да загърби чувствата си.

Мъжете Стрелци търсят жена, която да обожават. Идеалният вариант за тях е жена с блестяща кариера, която е много забавна, облича се добре и може да готви. Ако някоя от тези черти в половинката му куца, той търси заместител.

Козирозите високо ценят морала и ценностите. Мъжете от тази зодия биха напуснали половинката си, ако тя се държи безотговорно към тяхната връзка, въпреки че Козирозите не се разделят лесно с жената, която обичат.

Водолеите имат нужда от непредвидима жена, която не ограничава свободата им. Тази зодия избягва скуката и се старае всеки ден да прави нещо ново и различно.

Древен ритуал за привличане на ЛЮБОВ

Има хора, които не вярват в подобни неща, но истината е, че само силата на мисълта ни е достатъчна, за да успяваме чрез нея да привлича...

Мъжете Риби имат нужда от постоянни доказателства за любовта на своята половинка. Представителите на тази зодия са много несигурни и имат жизнената нужда да вярват, че любовта им е споделена.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно