Златните детски филмчета на 90-те

145409
Златните детски филмчета на 90-те

Няма как да не си спомняме с умиление времето, което прекарвахме пред телевизорите в очакване на любимото детско. Това беше едно от малкото неща, които можеха да спрат за малко игрите ни пред блока и да ни приберат вкъщи. Идеалното време, в което и бабите ни бяха доволни, че могат да ни направят нещо за закуска, да не би случайно да останем гладни от безкрайните игри навън.

Ето и кои са някои от детските, които винаги ще останат в съзнанието ни:

Тайнствените златни градове

На какво ни научиха любимите анимационни филмчета

Никога не си прекалено голям, за да гледаш анимационни филмчета - особено като тези на "Пиксар", които успяват да създават неповторими ...

Филмче за приключенията на три сирачета Зия, Тао и Естебан, които кръстосват Америка в търсене на седемте мистични златни града и истината за своя произход. Пътешествието на трите деца е изпълнено с много препятствия, интересни случки и срещи с различни племена.



Капитан Планета и планетяните

Това беше филмче с много интересна история за това как Гая (духът на Земята), събира група от природозащитници и им дава по един пръстен със специални сили. Когато силата на пръстените се обедини в едно, се появява Капитан Планета, който със своите сили наказва всеки дръзнал да навреди на природата.



Конан

Звездният метал е по-ценен от злато и има силите да разкрива истинските лица на хората-змии, пращайки ги в техните си чудовищни измерения, които си имат свой бог - Сет. Рат-Амон е лидерът на целия култ към бога Сет. Той строи седем пирамиди с дискове, направени от звезден метал, с които да отвори портал, през който богът му ще се върне, за да подчини цялото човечество. Основната мисия на Конан е да развали магията, с която Рат-Амон е вкаменил родителите му и да предотврати връщането на бог Сет.

На какво ме научи мама

Детството на човек минава най-бързо, но от него остават най-хубавите спомени. Нямаше да бъдем хората, които сме, ако не слушахме какв...



Костенурките Нинджа

Четири мутирали костенурки, които са тренирани от учителя Сплинтър, за да станат обучени нинджа воини. Те живеят в каналите на Ню Йорк, изолирани от обществото и се бият срещу дребни крадци, зли мегаломанияци и извънземни нашественици.



Ейнджъл, детето на цветята

Историята на едно момиче, което прекарва дните си в търсене на седемцветното цвете. Говорещите куче и котка Нуво и Като са изпратени на Земята, за да я открият и заедно да намерят магическото цвете.

10 неща, които трудно се преживяваха през 90-те

Животът през 90-те се различаваше по толкова много неща, че сякаш малко сме го позабравили. Да си припомним някои от най-емблематичните...

Семейство Флинтстоун

Едно от любимите детски със забавни интерпретации на техники от нашето време. Например самобръсначката на Фред - мида с една пчела вътре, която бръмчеше като ел. моторче. Или пък фотоапаратът с кълвач в него, който изкълваваше върху камък образа, който вижда през прозорчето.



(Очаквайте втора част)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com