Знаете ли, че тези телефони имат тайно меню

134180
Знаете ли, че тези телефони имат тайно меню

Какво се крие в тайното меню на Samsung Galaxy смартфоните? Собствениците на Samsung Galaxy смартфони имат възможност да получат достъп до тайно меню, което дава възможност за проверка на хардуера и функционалността на телефона.

Инструментът за първи път беше забелязана от Android Central преди няколко месеца, а много от собствениците на Galaxy устройства все още не знаят. За да осъществите достъп до менюто, е необходимо да въведете * # 0 * # с клавиатурата на телефона, също както бихте въртели на телефонен номер, пише Mashable.

Как НЕ трябва да зареждаме смартфона си

В днешно време повечето хора в развитите държави ползват смартфони. Основният минус на тези устройства е, че батериите им не са издържл...

Чрез менюто може да се тества вибрациите, цветовете, чувствителността на сензорния екран, силата на високоговорителя и други подобни. Въпреки това, по-голямата част от опциите са твърде технически за обикновените потребители. Чрез системата може да се направи и проверка на датчиците, така че с натискането на функцията "sensor" ще се отворят данните за тяхното функциониране.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com