Зодиакалната двойка, за която бракът е невъзможен

157157
Зодиакалната двойка, за която бракът е невъзможен

Има хора, които си пасват от първия път, в който се видят. Имат общи интереси, сходни характери и действат по еднакъв начин. Един за друг! Но има и хора, които колкото и да се опитват да нагодят характерите си, все не успяват. Една от тези двойки, за които успешният брак е почти недостижим са:

Овен и Козирог

Това са двете зодии, между които прехвърчат силни искри, но пожар никога не пламва. Причината за това е, че имат прекалено сходни черти в негативно отношение и нито единият, нито другият могат да се справят със своите негативи умножени по две.

И Овните и Козирозите имат силни и доминиращи характери. През цялото време ще се опитват да наложат лидерство във връзката, но никой няма да иска да бъде "подчинения". От там идват най-големите проблеми за двойките, които са родени с тези зодиакални знаци. Непрекъснато налагат мнението си един на друг, спорят за всичко и рядко стигат до съгласие, защото компромисите не са най-силната им страна.

Овните искат всичко да се случва бързо и връзката да се развива с по-високи темпове. Да заживеете заедно, да се сгодите и по-скоро да се ожените, защото времето никого не чака. От друга страна Козирозите действат бавно и им е нужно много време, за да се отпуснат и да направят следващата голяма крачка. Когато единият настоява, другият се отдръпва и този страх не може да го накара да продължи напред.

В случаите, в които все пак се стигне до брак, проблемите ще започнат веднага щом еуфорията от новите емоции премине. Трудно съжителство и невъзможно чертаене на общи планове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com