Зодията, пред която мъжете за безсилни

146384
Зодията, пред която мъжете за безсилни

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат особен усет за точния момент и никога не го изпускат. Премерени са в действията си и никога не са прекалено настоятелни или прекалено отдръпнати - долавят перфектния баланс, а с това улавят и вниманието на мъжете. Жените от тази зодия умеят да преценяват кой мъж е за тях и с кой нямат нищо общо. Това им помага да завладеят сърцето на всеки, защото знаят, че си пасват по много показатели.

Близнаците си имат тактика, която следват съзнателно или не. Когато някой мъж прояви интерес към тях, тя се отдръпват леко, но никога изцяло. Когато поемат инициативата знаят кога да спрат. Играта "стъпка напред, стъпка  назад" е печелишвата стратегия, с която успяват да омаят мъжките сърца.

Жените Близнаци имат атрактивен външен вид и закачливо поведение, което "гъделичка" мъжкото внимание. Тяхната женственост е най-силният им коз, а всички знаем - мъжете обожават такива жени.

След като нещата станат по-сериозни, Близнаците не се успокояват, а осъзнават, че няма нищо вечно. Стараят се да запазят връзката си, отдадени са на партньора си и отново уцелват идеалния баланс във всяка своя връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com