Адски 1500 к.с. от новия Venom

23653
Адски 1500 к.с. от новия Venom

Обикновено, когато един производител представя версия за нова моделна година, или дори фейслифт, ако сред новостите се открояват подобрения по двигателите, най-често те не могат да се определят като „сериозни“. За щастие винаги има изключения. Това е едно от тях. И то какво! Hennessey Venom, моделна година 2013.


300 000 евро за Aventador Roadster

Тази сутрин Lamborgini официално обяви появата на най-новия член в семейството – зашеметяващият Aventador LP700-4 Roadster, който...

Ако това лято сте се разхождали по марината в Свети Влас, то може и да сте имали късмета да видите ярко червената „отрова“, собственост на Динко Динев. Същият този автомобил, който е един от първите доставени в Европа, е сред най-бързите серийни модели в света. 2012 Venom GT разчита на алуминиев V8 с две турбини, които генерират убийствените 1200 к.с. Новият модел, както съобщава autoevolution.com, ще разчита на 7,0-литров V8, който ще е по-мощен с цели 300 к.с. Невероятните 1500 „коня“ ще бъдат насочвани към задните колела през 6-степенна механична скоростна кутия Ricardo или от нова 7-степенна трансмисия с планки за смяна на предавките от волана.

Няма все още официални динамични параметри за Venom 2013, но предвид динамиката на настоящия модел, е трудно да си представим какво ще предложи новият. Сегащният модел тежи 1220 кг и достига 100 км/ч за 2,2 секунди. Теоретично може да вдигне 440 км/ч.


Venom 2013 е с изцяло променена предница. Фаровете, взети директно от Lotus, са сменени с нови, по-оригинални форми. Цялата предна маска и капак също са нови, което важи и за страничните огледала. Вратите вече са закачени на патни с двустепенен ъгъл на отваряне, а покривът е с две „гърбици” и така пътниците ще имат малко повече място за главите си. До момента върху покрива на Venom GT има един огромен въздухозаборник.

Aston Vanquish на почетна обиколка

В момента новият Aston Martin Vanquish е на почетна обиколка за овации в САЩ и Канада, като първите клиентски автомобили ще се появят н...

Към момента ви показваме само тези рендъри, но скоро трябва да очакваме звяра в реалните му форми.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com