Българка, залагаща на евразийското начало, постави Бойко Борисов на мястото му

13144
Българка, залагаща на евразийското начало, постави Бойко Борисов на мястото му

Бойко Борисов и срещата му с българите в Лондон стана тема номер едно в медиите. Срещата беше наистина важна и показателна за това колко голяма е пропастта между гледната точка на обикновените хора както и за поведението на българите в чужбина. Българката, която подразни Борисов, написа изявление във Facebook - в групата "Евразийска България", което цитираме без промени в съдържанието, изказа и стила:

„Тази „нашенка“ бях аз! Залата беше с развален микрофон ,аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата ,защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза: не четете аз мога да ви отговоря и без да чета ,след което аз отговорих ,че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си да го гледам в очите!

Лондон иска два пъти повече въоръжени полицаи

Присъствието на въоръжени полицаи в британската столица е удвоено с цел предотвратяване на терористични атентати, подобни на тези в Пар...

Промуших се между всички и застанах с лице към него ! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон ,че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта „Южен Поток“, който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход (бел. ред. - става въпрос за евро, като сумата беше съобщена от Волен Сидеров на последното обсъждане на газовия проект в парламента, без някой друг официално да го е правил)! Другият ми въпрос беше, защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. , а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита ,като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист ,който да ни измъкне от това положение !

Казах също ,че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ? Също така ,му казах че е лъжец ,а правителството не е българско а щатско-турско ! На Митов ,който седеше до него казах само 2 думи ,като незначителна фигура за мен и те бяха : ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат „къдравата Сю“ Не съм чела от никакъв лист ,докато разговарях с тях !!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !“

Ива Ивата

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com