Дебело британско домашно микро прасе минава на диета

151275
Дебело британско домашно микро прасе минава на диета

Когато британката Катрин Дос се сдобила с домашния си любимец Дъдли, продавачът я уверил, че микро прасенцето няма да стане по-голямо от дребно куче. Близо три години по-късно питомецът й е набъбнал до чудовищните 127 килограма и е дълъг близо 173 сантиметра от опашката до зурлата, заради което загрижени ветеринари са препоръчали да бъде подложен на диета, пише в "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Лакомият Дъдли, който е десет пъти по-голям, отколкото останалите микро прасета, вече ще трябва да се задоволява с един банан дневно, вместо да поглъща 30 на седмица. Стопанката му освен това му е изготвила стриктен тренировъчен режим, включващ обиколки на градината.

Преживялият екзекузията си иранец няма да бъде бесен отново

Осъденият на смърт чрез обесване 37-годишен иранец Алиереза М. Е., който преживя екзекуцията си, няма да бъде отново изправян пред беси...

"Трудно е да не го глезим, тъй като Дъдли е нашето момченце", казва Катрин Дос, която купила микро прасенцето за 50-ия си рожден ден. Заедно с партньора й Колин платили за питомеца 550 лири на животновъд от Мидландс. Той ги уверил, че животното няма да стане по-голямо от дребно куче. Когато разбрали, че питомецът им изобщо няма да бъде микро, Катрин и Кевин опитали да се свържат с животновъда, но той така и не им отговорил.

До подлагането му на диета Дъдли гордо е разхождал телеса в къщата на стопаните си през деня, а любимото му занимание е било да се излежава пред телевизора. Нощем глезеният питомец спи под навеса в задния двор върху постеля от слама. Компания му прави нощна лампа.

Дъдли е на диета от няколко седмици и стопаните му вече виждат резултат. "Той е едро момче и ще отнеме повече време да си проличи реално колко е отслабнал, но засега се справя добре", казва Катрин Дос.

Мъж саботира сватбата си със съобщение за бомба

Жител на Ливърпул е осъден на една година затвор заради подаден фалшив сигнал за бомба, с който е трябвало да провали собствената си св...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com