Дневен хороскоп за 12.02

9708
Дневен хороскоп за 12.02

Имате само един да довършите важните дела на работното място, което ще ви постави под стрес, с който обаче трябва да се справите. Не прекалявайте с усилията, но и не допускайте нещата да изостават прекалено. Повечето от вас ще имат раздвижване в личните отношения, което чакат от много време.

Дневен хороскоп за Овен

Днес се обърнете към изкуството, дори да е насила. Потърсете билети за постановка, ако не успеете за тази вечер, запазете за времето по-напред. Понякога имаме нужда да се докоснем до това, което е извън сферата ни на интереси.

Дневен хороскоп за Телец

Много отдавна търсите решение на сложен въпрос. Днес се опитайте да не мислите за него и решението само ще изплува в главата ви и ще има да се чудите, как не сте го видели досега.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес потърсете начин да участвате в доброволческа дейност. Това наистина носи удовлетворение, но и полза за някого повече, от колкото може да си представите. Не жалете средства и време. Всичко на този свят се връща.

Дневен хороскоп за Рак

Днес самочувствието ви няма да е на ниво. Причините ще са външни и затова не бива да го допускате. Просто сте прекалено уязвими и го знаете много добре. Затова не питайте за неща, в които самите вие сте уверени.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес през деня работете спокойно и без да пришпорвате нещата. Вечерта се заемете с нещо, което ще допринесе за красотата в дома ви. Например купете нова ваза или картина,   защо не саксия с цвете.

5-те най-верни зодии в любовта

Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас...

Дневен хороскоп за Дева

Днес си доставете неочаквано удоволствие. Това може да е кутия цигари от първите, с които сте пропушили или лакомство от детството ви. Може да е мъничко, но чувствата, които ще ви изпълнят ще ви дадат огромен тласък напред.

Дневен хороскоп за Везни

Ако имате някакви дългове днес ще е добреда ги върнете. Без значение дали става въпрос за парични заеми или връщане на услуга, която са ви направили преди време. Жестовете, свързани с любовните отношения също е добре да бъдат реванширани.

Дневен хороскоп за Скорпион

Подходящ подарък за 14-ти февруари според ЗОДИЯТА

Най-трудно се избира подарък за мъжете, особено за Деня на влюбените. От какво точно има нужда един мъж в ден, който дори не харесва? Т...

Днес е денят, в който ще се почувствате благодарни за всичко, което родителите ви са ви карали да правите като малки. Възможно е да реализирате някоя идея, която отдавна отлежава в главата ви, но не бихте се справили без придобитите до момента навици.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес денят не е подходящ за консумация на картофи и цитрусови плодове. Ако имате желание да предложите на любимия си човек брак ще е по-добре да поизчакате малко. Ще има много по-подходящи дни за такова предложение. Съвсем скоро е 14 февруари.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ще трябва да оставите удоволствията за след работно време и за съжаление не бива да си тръгвате по-рано. След това обаче ще имате възможност и време да се отдадете на приятни неща, като слушане на музика или разходка в близкия парк.

3-те зодии, за които седмицата ще бъде силна

Нова седмица, нов късмет, нови предизвикателства и нови вълнуващи моменти. Седмицата, в която навлизаме ще бъде изпълнена с много случк...

Дневен хороскоп за Водолей

Днес пазете коленете си и не ги натоварвайте. Оставете джогинга за други дни. Възможно е днес да имате нарушения в кръвообращението и кръвното си налягане. Просто днес трябва да се пазите да и да избягвате физическите натоварвания.

Дневен хороскоп за Риби

Каквито и да си  купите днес то ще ви стане  любимо и ще го ползвате дълго време. Денят също е подходящ за укрепването на емоционалните връзки с близки за вас хора. Нека ви води любовта.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com