Дневен хороскоп за петък 05.02

9203
Дневен хороскоп за петък 05.02

Последен работен ден и последни сили за изпълнение на изоставащите проекти. Не се притеснявайте, ако не успеете да приключите с всичко, защото не е фатално. По-скоро обърнете внимание на човека до вас, защото няма по-важно от това. Работата си е работа и трябва да я оставяте там, където й е мястото. Не пренасяйте проблемите си в личния живот.

Овен

Днес може да усетите подбуда към незабавни действия (без предварително обмисляне), проява на нетърпение, прибързаност, стремеж да се вземе нещо насила, но също и любознателност. Пазете главата, мозъка, очите, ушите, зъбите, устната кухина.

Телец

Днес е добре да се употребяват млечни продукти и орехи, но не и месо. Може да  се провеждат процедури за укрепване и заздравяване на гръбначния стълб. Сънищата ви днес означават нещо съвсем различно за това, което може да се случи в действителност.

Близнаци

Днес е добър ден за тръгване на път. Добре е денят да бъде посветен въздържание, внимание и точност. Така ще получите сили и възможност да се изкачите на по-високо ниво на развитие.

Рак

Днес ще е най-удачно да си останете у дома и да прекарате деня в домашни занимания – преустройство или почистване. Най-после направете онова разместване, за което толкова отдавна си мечтаете. Все пак внимавайте да не се сецнете, вземете си помощник.

Лъв

Днес е възможно е да изпитате неутолими апетит и жажда за спорове. Насочете енергията си към друго занимание, защото в това ще загубите много нерви и репутация. Ако е възможно отложете срещите си за деня.

Дева

Денят е добър за това да се отървете от всичко излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е и генерално почистване на дома или бюрото в офиса. Подразбира се въздържание от всякакви излишества.

Везни

Днес приказката няма да ви върви. Не търсете общуване на всяка цена. Романтиката също няма да е на ниво. Извинете се с това, че се чувствате уморени. Пазете се от настинка и не пропускайте приема на витамини.

Как всяка ЗОДИЯ решава трудностите си

Всяка зодия има своите начини за справяне с проблемите, когато им се изпречат на пътя. Не всички съумяват да действат бързо и адекватно...

Скорпион

Днес приемете живота от хубавата му страна. По-лесно ще ви бъде по-широкото възприемане на материалните предмети, на имуществото и резултатите от вашия труд. Вярвайте в това, че рано или  късно ще бъдете възнаградени.

Стрелец

Днес съществуващите рамките ще ви се сторят по-ограничаващи от всякога. Връзката с физическия свят  и материалното ще ви привличат силно. Това е знак, че е добре да си припомните, че това не са основните неща в живота.

Козирог

Кои ЗОДИИ ще спечелят пари през ФЕВРУАРИ

Овен Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и дори може да се надявате на получаването на сериозни...

Днес го давайте по-кротко.  Няма смисъл да хабите много сили и енергия, тъй като денят е такъв, че многото работа води само до изтощаване на силите ,а започнатото рискува да остане недовършено.

Водолей

Някои от вас ще са рожденици. Не съжалявайте за миналото, а погледнете с много вяра и кураж напред. Способни сте да осъществите всичко, което си наумите.

Риби

Днес може да ви се струва, че каквото и да направите някой друг дърпа конците при това, не в посоката, в която ви се иска. Това не бива да ви демотивира. Истината рано или късно възтържествува.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com