Дневен хороскоп за понеделник

13447
Дневен хороскоп за понеделник

Дневен хороскоп за Овен

Изпълнени сте с смесени чувства. Понеделникът допълнително ви депресира с ненужни задължения. Отговорът е в малките неща. Ще изпитате истинско удоволствие от камъчето което обръща каруцата.

Дневен хороскоп за Телец

Днес сутринта мързелът надделява и трябва да се пазите от грешки по невнимание, които е напълно възможно да допуснете. Колкото и да не ви се иска ще навиете ръкави и ще оправите кочината. Не се сърдете. Излишно е.

Дневен хороскоп за Близнаци

Издигането в кариерата е ваш приоритет, но по пътя има подводни камъни. Съвет- не се влюбвайте в колегата\колежката, от които ви зависи бъдещето. Няма как да подминете ослепителната им усмивка? Помислете за ползите. Или по-скоро за рисковете и загубите.

Дневен хороскоп за Рак

Хубав и изпълнен ден с усмивки ви очаква. Не се изненадвайте, когато ви похвалят за добре свършената работа. За съжаление потупването по рамото все още няма да доведе до нови приходи, но вас нищо не може да ви извади от равновесие днес. Хубав ден!

Дневен хороскоп за Лъв

Джунглата не ви се подчинява днес. Ще трябва да изревете, за да ви чуят. Не си правете илюзии  в тази джунгла има друг цар. Може да се наложи дори да наведете глава. Вечерта ще ви се иска да сте в романтична атмосфера.

Дневен хороскоп за Дева

Иновациите са хубаво нещо, но преосмисляйте действията си преди да ги осъществите. Благодарете се на хората които ви помагат и мислят за вашето добро. Хубавите моменти на деня са свързани с тях.

Дневен хороскоп за Везни

Днес сте малко под пара заради несвършени дела. Завесата се вдига и ще ви се проясни. Ще трябва да реагирате бързо, за да не изпуснете момента. Сладката умора в края на деня ще бъде възнаградена.

3-те зодии, за които седмицата ще бъде силна

Нова седмица, нов късмет, нови предизвикателства и нови вълнуващи моменти. Седмицата, в която навлизаме ще бъде изпълнена с много случк...

Дневен хороскоп за Скорпион

Имате твърде обаятелен чар, за да получите слаба оценка за работата си днес, но помнете каквото не го свършите днес остава за утре. Не бъдете подозрително любезни, никой не ви гони, все още.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес денят ще бъде цветен. Ще преживеете най-различни моменти, в които трябва да запазите самообладание  - нещо, което не ви вродено. Всичко ще се нареди и ще имате късмет. От вас зависи само да сте спокойни.

Дневен хороскоп за Козирог

Какво казват звездите за предстоящата седмица

Овен През тази седмица не бива да се притеснявате от промените, които настъпват. Наистина сега е най-подходящото време за тях. В работ...

Упоритостта ви няма да промени нищо днес. Имате избор да се почувствате зле или да пренасочите усилията си към нещата, които сте сигурни,  че ви се получават добре. Имате верни поддръжници, които ще ви помогнат да се справите отлично с  трудните моменти.

Дневен хороскоп за Водолей

Сговорна дружина планина повдига затова днес не се цепете от колектива. Когато работите в екип имате късмета да сте в челната тройка. Освен това днес ще осъществите сделка и ще се сдобиете с нови контакти, които ще ви помогнат да развиете собствените си планове.

Дневен хороскоп за Риби

Днес нямате да имате време за дребни дела. Но само с такива ще си имате работа. Естествено, вие ще се справите отлично, въпреки мисълта че нещо ви убягва. Дори ще порисувате в края на деня. Гарнирано с музика ще се почувствате наистина специални, когато видите резултата от творението си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com