Ето кои знаци ще са късметлии през тази седмица

14784
Ето кои знаци ще са късметлии през тази седмица

Овен

През тази седмица на преден план ще излязат организаторските ви способности. Няма да имате равни на себе си в подготвянето на перфектната вечеря и парти. Все пак помнете, че това включва не само даването на напътствия и възлагането на задачи, но и вашето активно участие. Никой не може да ви разбере по-добре от вас самите, така че после не се сърдете, че нещо не е било направено по ваше желание ако не сте били достатъчно ясни. В работата се захващайте единствено с реално изпълними въпроси. Всичко, което излиза извън сферата на „това мога да направя сега“ само ще ви загуби времето. В любовта е период на покой и така е по-добре. Избягвайте да притискате хората с исканията си, те са на друга вълна.

Телец

През тази седмица за вас е добре да бъдете внимателни. Това се отнася за всички жизнени сфери: на пътя, у дома и в работата. Най-вече обаче в отношенията. Бъдете премерени в приказките ви. В средата на периода може да ви отдаде възможност да усъвършенствате знанията си в професионалната ви сфера. Не бъдете мързеливи. При добро желание ще намерите и време и средства за курса, който да преминете. Съвсем скоро ще ви потрябват новите знания, а и по този начин ще подобрите самочувствието си. Ако имате съкровено желание, изберете петък за неговото изпълнение. Очаква ви много взаимност от страна на половинката ви.

Какво ви очаква в любовта през тази седмица

Овен През тази седмица сферата на личния живот ще изисква повече време и внимание от обикновено и от колкото сте си го представяли. Въ...

Близнаци

Началото на седмицата може да се окаже един нелек период за вас, но благодарение на сладкодумието ви ще го преминете без особени трудности и загуби. Не си позволявайте да коментирате качествата на колегите ви в отрицателна светлина пред началника ви. Това може да се обърне срещу вас. Колегиалността е половината от успешността на един екип. В личния живот ви предстоят победи, които ще гарантират хармонията в отношенията ви за един продължителен период. В четвъртък пазете здравето си. Ако не се чувствате добре останете у дома.

Рак

Първата половина на седмицата направете списък със задълженията по дома, които са останали несвършени. Наближават празници и ще посрещнете много гости. Ако не се размърдате сега в последния момент ще ви се струпат много задължения, които ще ви оставят без сили. А това е гаранция за провалено празнично настроение. Не оставяйте без внимание сигналите, които организма ви дава. Променете и подобрете храненето си. Включете повече пресни плодове и зеленчуци в диетата ви. В личния живота сега не е моментът за изясняване на отношенията. Ако нещо в тях обаче ви тормози много до степен, че да ви се отразява физически, обсъдете го с партньора ви. Няма нищо страшно в една раздяла, когато и двамата го искат.

Лъв

Хороскопът за седмицата

Овен През тази седмица може да имате проблеми с концентрацията на вниманието. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и...

През тази седмица ще сте самата увереност. Това може да е добре до един момент, в който не забравите да спрете. На този свят има и други хора с техните гледни точки, мнения и желания. Дайте път и на тях, особено когато изхождат от страна на хора, на които държите. Въпреки, че наближава края на годината тази седмица е добър период за започването на нови проекти. Вие заложете началото им, пък после времето ще ви подскаже в коя посока да тръгнете. В здравословно отношение избягвайте струпването на много хора, приемайте витамини в естествен вид, а малка доза алкохол вечер също няма да ви навреди.

Дева

През тази седмица бъдете умерени в желанията ви. Освен това не давайте обещания на никого. Колкото и да е силно желанието ви да ги изпълните обстоятелствата няма да ви позволят да направите това. А вие не искате да се изложите, нали? В средата на седмицата е време за мечти и смело може да хванете листа и химикалката, за да ги напишете. В край на седмицата към вас ще се обърнат с молба за помощ. Не я отказвайте. През почивните дни ви очаква запомняща се среща с приятели.

Везни

През тази седмица ви очакват много нови неща. Някои представители на знака отдавна се чувстват отегчени на работното си място. Бъдете смели в желанията и намеренията си. Дава се шанс на куражлиите, а вие сте и изключително способни и очарователни. Така пътят напред ви е в кърпа вързан. Естествено промяната ще изисква повече сили от вас, но вдъхновението ви ще ви ги даде. Няма да е зле да съберете повече информация за начинанието ви при това от различни страни. В личния живот ще бъдете изпълнени с блянове. Вярвайте в тях и съдбата ще ви срещне с този, с когото да ги реализирате.

Седмичен хороскоп за 9-15 ноември

Овен Тази седмица не ви очакват експлозии от страсти. Избраникът ви сега има по-важни занимания, като работата му или приятелите. Так...

Скорпион

През тази седмица бъдете умерени. Забавете темпото и повече се оглеждайте, отколкото да действате. Може да прекарате вечерите си в съставянето на списъци с коледните подаръци. Креативността ви ще е на ниво. Използвайте времето преди всички да се юрнат към магазините. Тогава само тълпата ще е достатъчна, за да ви умори. Душата ви има нужда от храна, затова отделете повече време за посещението на културни събития, като театър, изложби или просто слушайте повече музика. В работата ви очаква приятна изненада от страна на началника ви. В семейството бъдете по-търпеливи и изслушвайте другите. Сега те имат нужда от споделяне, а вие сте в състояние да помогнете, без да осъждате.

Стрелец

През тази седмица е добре да си дадете сметка в коя посока искате да развивате. Животът ви дава знаци, които не са случайни. Вслушайте се повече и в мнението на другите за вас, но само за това що се отнася до впечатлението, което оставяте. Така ще можете да се видите отстрани. В личния живот не пришпорвайте нещата. Всичко ще се случи, когато трябва. Имате нужда от романтика, но партньорът ви е на друга вълна, което не е фатално. Понякога има разминаване в желанията и тогава идва ред на разбирателството. В здравословно отношение пазете гърлото и ушите си. Не излизайте навън без шапка и шал.

Козирог

Хороскоп за седмицата 12-18 октомври

Овен През тази седмица някои от по-сериозните ви проблеми могат да бъдат решени в неформална обстановка. Ето сега ще са ви от полза от...

Една прекрасна седмица очаква представителите на знака Козирог. Ще имате възможност да започнете реализирането на проекти, които са били в сферата на мечтите ви. Смело хванете късмета за ръка и действайте. Н средата на седмицата ще имате необикновена непланирана среща, от която ще спечелите предимство пред конкурентите си. Сега е добър момент за делови преговори и подписване на дългосрочни договори. В личния живот някой ще се опита да наруши хармонията като ви подхвърли намек относно половинката ви. Дори не си правете труда да се замисляте над чутото и бъдете като стена за други подобни опити. Ако ще изяснявате нещо в семейството ви нека бъде само между вас. Имайте доверие на партньора ви и му дайте повече свобода. Не глезете децата с извънредни подаръци. Коледните празници тепърва идват.

Водолей

Тази седмица ще бъде седмица на изпълнените желания. Условието за осъществяването им ще бъде само едно – да не противоречат на интересите на други хора. Вие сте достатъчно благородни, за да допуснете подобно нещо. Периодът започва с добро стечение на обстоятелствата, което ще ви даде предимство пред останалите при планирането на пътуване в чужбина. Студентите с лекота ще преминават изпитите, а подготовката за тях ще премине с лекота. Съсредоточете изпълнението на по-важните задачи за началото на седмицата, тъй като тогава ще имате повече хъс и късмет. През почивните дни не се натоварвайте дори с излизане. Ще имате нужда от голяма почивка.

Риби

През тази седмица главното, което трябва да ви води е вярата. Щом сърцето ви е изпълнено с добрина, значи няма как да сбъркате. Някои хора ще се опитат да ви отклонят от целите ви и да ви разколебаят, защото знаят, че лесно се подавате. Изненадайте ги и бъдете твърди в позицията ви. В работата може да се почувствате преуморени, което е сигнал, че е добре да си вземете отпуска. Дори 3-4 дни ще ви помогнат да възстановите силите си. При подготовката за коледните подаръци заложете на въображението си. Така ще спестите пари, ще релаксирате докато творите и не на последно място – ще поднесете на любимите ви хора наистина уникални дарове. Не, не е рано да започнете да мислите за това, тъй като вдъхновението не винаги е на ниво, като сегашното.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com