Филмите на Джулия Робъртс - табу за децата й

48278
Филмите на Джулия Робъртс - табу за децата й

Известна актриса с десетки филми зад гърба си, красивата Джулия Робъртс има също така и добра колекция от награди. Въпреки това тя смята, че трябва да изчака още малко преди децата й да гледат някой от нейните филми, съобщава БГНЕС.

Майка на близнаци - седемгодишните Хейзъл и Фин, както и на четиригодишния Хенри Даниел, Джулия иска на всяка цена да отдалечи възможно повече малчуганите от света на звездите.

"Смятам, че са много малки, за да разберат, че играя роли", обясни 44-годишната актриса по време на пресконференция за последния й филм Mirror Mirror ("Огледалце, огледалце"), където играе злата мащеха на Снежанка.

Мерил Стрийп и Джулия Робъртс заедно в нов филм

Носителките на "Оскар" Мерил Стрийп и Джулия Робъртс ще си партнират във филмова адаптация на отличената с награди "Пулицър" и "Тони" п...

"Имаме доста строга политика в къщи", разкрива още Джулия по отношение на родителските задължения, които имат със съпруга й, фотографът Дени Модър. "Ще намерим подходящият момент, когато ще сме щастливи и радостни да споделим всичко това заедно, в никакъв случай обаче това няма да е през следващите две седмици", добави още актрисата от "Хубава жена".

Наистина на този етап децата на актрисата нямат право нито да гледат телевизия, още по-малко филмите, където се появява красивата им майка.

Джулия обожава семейните мигове. "Прекарваме няколко прекрасни часове преди да си легнат. Просто сме семейство, както всяко друго. Говорим си, разказваме за деня, четем книги и докато се обърнем, вече е станало време за лягане. У дома предпочитаме да четем, вместо да гледаме телевизия".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com