Годишен хороскоп 2016: Овен

85042
Годишен хороскоп 2016: Овен
Снимка: Thinkstock

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса, където ще сте решени да бъдете перфектни и блестящи. Колкото по-рано проумеете, че нищо на този свят не е перфектно, толкова по-добре за вас и за околните. По-често през годината си припомняйте това. По този начин ще си спечелите и верни помощници, които ще са ви необходими през годината.

Действително трябва да подходите отговорно към броя на задълженията си и натоварването. В противен случай още през февруари може да се окажете с някои болежки тук и там и да загубите ценно време, което бихте могли да вложите в труд или почивка. Вече, обаче, сте предупредени, така че няма от какво да се опасявате.

Най-успешният ви ход ще бъде това да делегирате задължения и отговорности на хората около вас – в офиса и у дома. Това не е слабост, а умение за пестене на време.

През март напрежението чувствително ще намалее. Освен това може да се надявате и на подобряване на финансовото ви състояние. Сега вече с чиста съвест може да си подарите няколко дни почивка и да обърнете внимание на такива приоритети като любовта.

Април ще е благосклонен към вас в лично отношение. Може да се надявате на възраждане на отношения или започването на нови такива. Не отблъсквайте романтиката от живота си. Възможни са мълниеносни събития на любовния фронт, които да доведат до узаконяване на скорошните отношения.

Животът ще продължи да е розов и през май. Контактът с природата ще е това, от което ще имате най-много нужда и това, което ще ви дава сили. Комбинацията от присъствието на любимия човек ще е най-плодотворна и релаксираща.

Юни е месецът, подходящ за активни дейности в семейството и по дома. Това е времето за дълго отлаганият ремонт или започването на сериозна спортна дейност.

За важните договори, преговори и нововъдения в работата използвайте юли. Тогава творческото у вас ще е на завидно ниво и ще може да предвиждате по-ясно последиците от едно или друго действие. Вероятно е разклащане на финансовата стабилност. На хоризонта може да се появи примамлива личност, но не се подавайте на обаянието ѝ, особено ако сте обвързани.

Като цяло лятото ще е изтощително, затова си оставете няколко дни отпуска за есента. Погрижете се да възстановите силите, тонуса и да се погрижите за външния ви вид. Съвсем малко усилие ще ви е необходимо, за да бъдете отново във форма. Не пренебрегвайте спорните занимания и ако сте ги прекратили през лятото задължително ги възобновете.

През октомври фокусът на вашето внимание трябва да бъдат близките ви хора. Прекарвайте повече време у дома и в изслушване, а не в наставления и даване на съвети. Ноември ще ви даде възможност отново да наберете скорост в работата. Тогава е напълно вероятно да получите повишение или да постигнете пореден връх в служебното ви развитие.

Всичко това ще се случи по-лесно ако сте добронамерени, оптимистично настроени и усмихнати!

Истинските плодове на тази прекрасна година, която ви очаква ще „берете“ през декември.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

Какво ви чака в любовта на 10 декември

Овен Днес звездите ви съветват да изпеете нещо романтично на половинката ви, независимо дали може да пеете или не. Ако чак толкова мно...

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

3-те зодии, които обичат силно и до живот

Да обичаш някого за цял един живот е непосилно за мнозина. Има хора, за които любовта им изтича по-рано, отколкото тази на половинките ...

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Романтичният ви хороскоп за седмицата

Овен В началото на седмицата ще имате съдбоносна среща. Не се приготвяйте предварително и без това срещата ще ви завари тотално неподг...

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

3-те зодии, които никога не се забравят

Разделите са трудни, мъчителни и много продължителни, особено ако си обичал много силно. Незасивимо кой кого е прекратил една връзка, с...

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com