Годишен хороскоп 2016: Рак

85793
Годишен хороскоп 2016: Рак
Снимка: iStock/Guliver

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месеца ще започнат промените в живота ви. Те ще засегнат най-много кръга ви на общуване. Сега ще стане ясно кой е ваш искрен приятел и кой преследва други цели. Някои представители на знака ще започнат годината на ново работно място. Предложението може да дойде неочаквано от страна на ваш близък човек, затова слушайте внимателно какво се говори около вас.

Февруари е добро време да се разплатите с онези, от които сте взели пари или сте обещали нещо. Важно е да проявите отговорност, тъй като това ще се отрази на авторитета ви сред хора, които на един по-късен етап ще са ви необходими, за да продължите напред .

Средствата, които сте върнали ще бъдат възстановени през март. Тогава сполуката ще ви следва по петите в служебно отношение. Наред с това ще нарастват и отговорностите. Очакват ви нови мащабни проекти, които ще водите предимно вие самите.

Макар че натоварването ще е голямо удовлетворението от работата ще ви кара да се чувствате доволни и щастливи от себе си. Април ще ви донесе и резултат във финансово отношение.

През май за вас ще е добре да намалите темпото и да се потопите в романтичната част от живота. Жаждата ви за любов трябва да бъде утолена. Гребете с пълни шепи от живота. Ако любовта за вас има друго измерение, като страстта ви към пътешествията или вашето хоби – отдайте се на тях. Ако се чувствате самотни излезте от черупката си и не се правете, че не забелязвайте онзи огнен поглед, който ви изгаря от толкова време.

Юни е месец, който е добре да посветите на домашното огнище. Началото на лятото е подходящото време за ремонтни дейности. Сега може да си позволите ида замените онези уреди, които отдавна искате да махнете от дома си. Смело действайте в дизайнерско отношение относно интериора. В крайна сметка вие живеете на това място и имате право да го направите такова, каквото ви сърце иска.

Юли ще е месец на вълшебствата. Това, което си пожелаете ще има голям шанс да се случи, стига да го искате с цялото си сърце. От друга страна е добре да помислите добре какво точно искате от живота и до колко ще е добре за вас в дългосрочен план. Това е месецът, в който може да планирате почивката си.

Август, докато повечето хора почиват, вие ще трябва да запретнете ръкави. Сега от вас ще се изисква дисциплина и последователност в действията ви. Само така ще защитите интересите си. Това важи както да професионалния ви, така и за личния ви живот. Ще се наложи да се борите за любовта си, но това ще е едно красиво романтично преживяване.

Първите два месеца от есента ще може да си поемете въздух и да намалите темпото. Нещата ще се развиват без особени изненади. Може да планирате кратко пътуване в този период.

Ноември ще настъпи с новини и логични промени, в следствие на тях. Звездите ви съветват да бъдете внимателни във финансово отношение, за да не се окаже, че не може да си позволите основните харчове за настъпващите празници.

Това, което ще се иска от вас през последния месец на 2016 година е да се посветите на семейството ви. В замяна ви очаква много топлина, уют и любов.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Годишен хороскоп 2016: Близнаци

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате...

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец 

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Годишен хороскоп 2016: Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резулт...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Годишен хороскоп 2016: Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com