Годишен хороскоп 2016: Риби

92236
Годишен хороскоп 2016: Риби
Снимка: Actualno

Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви. Календарът, обаче не може да е единствената причина за това да правите това или онова. Особено ако не си давате ясна сметка защо точно искате дадено нещо да се случи. Затова звездите ви съветват да потиснете желанията си. Намерете творческото изражение на мечтите си. Имате много начини да го направите без да обърквате живота си.

През февруари Рибите изпадат в своята Сатурнова дупка. Не се давете. Шавайте енергично с перки и хриле. Поемайте колкото се може повече кислород. Запълнете всекидневието си с колкото се може повече работа, за да не чувате налудначавите мисли в главата ви. Вие сами знаете колко опасно е да им се подадете. Също така не забравяйте, че най-тъмно е точно преди разсъмване.

Естествено, вие ще устоите на всичко, което Съдбата ви предложи и март ще ви посрещне подобаващо – с нужните за вас промени, нови хора и приятели, нови хоризонти пред вас, които очакват точно вас, за да ги достигнете. Ентусиазмът ви и желанието за живот и действия ще е обратнопропорционален на това от първите дни на годината. Единственото предупреждение на звездите е да не се доверявате прекалено на хората, особено тези, които познавате от скоро.

През април онези от вас, които са се чувствали самотни ще намерят своята половинка. Звездите ви съветват да се погрижите и за старите ви отношения. За приятелството трябва да се грижим. През този месец за вас ще е добре да бъдете по-близо до вода.

Месец май ще ви донесе чувство за свобода. Само трябва да знаете какво да правите с него. Във всеки случай това не означава да се затворите у дома и да се депресирате. Това е време, в което трябва да разплатите дълговете си. Това ще ви донесе важно за вас успокоение.

Юни е месец на творчество. Вложете силите си във всяко изкуство, което ви е достъпно. Вложете усилия и душата си. Освен това обърнете внимание на здравето си. Не пропускайте профилактичните прегледи.

Юли рискувате да се потопите в тъга. Изходите от тези две ситуации са две – или се потопете в работа, така че да не мислите за друго, освен за нея, или да излезете в отпуска.

Краят на лятото е подходящ за планиране, за да може през септември да се впусне през глава в работния процес. Това обаче не означава, че трябва да забравите близките и семейството си. Съществува такава опасност, която ще създаде повод за ненужни конфликти. Не забравяйте и да обърнете внимание на децата. Прекарвайте повече време с тях и в разговори.

Времето за успешни преговори и контакти е октомври и ноември. Не пренебрегвайте и не подценявайте колегите си. От тях ще дойде важна за вас помощ. Дипломатичните ви умения може да ви помогнат в издигането в службата. В личния живот не забравяйте, че компромисът е важна част от взаимното разбирателство и желание за безоблачен съвместен живот.

Годишен хороскоп 2016: Водолей

Още през първите дни на Новата година в живота ви ще се появят нови хора. От друга страна отношения, които са приключили по не най-добр...

През декември списъкът с изпълнените задачи ще ви изпълни със задоволство. Тези, които не сте успели просто си пожелайте за следващата година.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

Годишен хороскоп 2016: Козирог

Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имат...

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Годишен хороскоп 2016: Стрелец

През първия месец на Новата година на преден план ще бъде общуването с роднините. Ще бъдете търсени за помощ, компания, възраждане на ...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Годишен хороскоп 2016: Скорпион

Още от първите дни на Новата 2016 година ще усетите непреодолимо желание да се раздавате. В пряк и преносен смисъл. Оставете се на това...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...