Годишен хороскоп 2016: Скорпион

83030
Годишен хороскоп 2016: Скорпион
Снимка: Thinkstock

Още от първите дни на Новата 2016 година ще усетите непреодолимо желание да се раздавате. В пряк и преносен смисъл. Оставете се на това желание и не се щадете. Нито в личния, нито в професионалния живот. Щедростта ви ще бъде възнаградена повече, отколкото сте си представяли и ще получите невероятни предложения в замяна.

Февруари обърнете повече внимание на работата си. Някои от вас може би ще са на ново работно място, където ще трябва да положат усилия, за да оправдаят очакванията. Съветът на звездите е да внесете нов начин на работа, като не се страхувате да променяте навиците си, които по-скоро ще ви пречат на новото място. Тогава е възможно и да преживеете вълнуващ флирт, който обаче едва ли ще прерасне в нещо повече.

Пролетта ще донесе пробуждане и в живота ви. В професионално отношение ви очаква превземането на върхове. Успехите ви ще бъдат подплатени и от финансова страна. През март не отказвайте да се включите в нов проект.

Пролетта ще ви донесе поредица от радостни събития. През март някои представители ще получат повишение, а други ще се впуснат в нови проекти, които ще ги изстрелят на върха в професионалното им развитие.

Април ще постави акцентът върху личния живот. Самотните Скорпиони ще имат своя шанс да срещнат човека, за когото винаги за мечтали. Отношенията ще се развиват светкавично и много скоро след запознанството връзката може да стане изключително сериозна. Онези от вас, които са в дългосрочна връзка ще помислят за узаконяването ѝ.

През май отново ще трябва да запретнете ръкави. Не пропускайте да си поискате повишение през втората половина на месеца, за да може да изтъкнете скорошните си постижения.

Началото на лятото ще бъде вашето време за вълшебства. Тогава съвсем ненадейно пред очите ви ще се сбъдне ваша жадувана мечта. Тя трябва да отговаря на условието да не вреди на никого и да е ясно формулирана.

Не си мислете, че ще почивате през юли и август. Тогава ще трябва да поемете доста работа, но това няма да ви натовари, тъй като желанието ще дойде от ваша страна. Звездите съветват през това време да обърнете по-специално време на децата.

Годишен хороскоп 2016: Везни

Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпус...

През септември трябва да намалите темпото. Дори да не искате. Тялото ви, вероятно ще даде своите сигнали за умора, не ги пренебрегвайте. Тогава е вашето време за почивка. Може да си позволите повече дни за отмора. През този период бъдете внимателни по отношение на финансите си.

През октомври наред със здравето се погрижете и за външния ви вид. Тогава може да отделите повече време за забавления и дейности, свързани с вашите лични желания. Не бягайте от любовта и я раздавайте с пълни шепи. В крайна сметка това е смисълът на живота.

В тази връзка ноември ще постави на първо място семейството. Предвидете повече време и пари, за да прекарате време заедно и в пътуване на нови места.

Декември ще ви подари възможността да посветите времето си на любимите ви занимания. Така ще си гарантирате едно чудесно посрещане на новата 2017 година, заобиколени от топлина, любов и разбирателство.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат: 5-26 януари 28 април – 22 май 30 август- 22 септември 19 декември – 8 януари 2017 година.

Годишен хороскоп 2016: Дева

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ щ...

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Годишен хороскоп 2016: Лъв

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате...

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com