Годишен хороскоп 2016: Стрелец

49187
Годишен хороскоп 2016: Стрелец
Снимка: Actualno

През първия месец на Новата година на преден план ще бъде общуването с роднините. Ще бъдете търсени за помощ, компания, възраждане на традиции. Не си и помисляйте да се измъкнете. В процеса на тези действия ще разберете, че не само не е толкова страшно, но и ценно да се събирате със своите близки. Това ще ви даде усещането за цел и предопределеност.

Февруари за вас ще е най-добре да посветите по-голямата част от времето си на кариерата. Някоя рутинна задача ще се окаже пътят ви към върха, затова не пренебрегвайте нито една от дейностите, които ви влизат в задълженията и не ги прехвърляйте на други хора. Така може да изпуснете шанса и той да бъде предоставен на някой друг.

През март вече ще може да си позволите да намалите темпото. Тогава обърнете повече внимание на здравословното ви състояние. Ако не се чувствате във форма не пренебрегвайте сигналите, които ви дава тялото. Опитайте се да не се претоварвате, както физически, така и психически. Направете си профилактични прегледи и спазвайте указанията на лекуващия ви лекар.

Така ще възстановите силите и тонуса ви, които ще са ви нужни през април. Тогава на хоризонта ще се появят розови облаци, за които трябва да сте готови. Нови познанства, романтични срещи и възраждането на стари отношения ще ви оставят без дъх през този месец. Внимавайте от това да не пострада работата ви и се пригответе за нощи, в които да наваксате пропуснатото да свършите в офиса.

Годишен хороскоп 2016: Козирог

Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имат...

Май може да ви завари в малко по-апатично настроение. Не позволявайте това да се случи. Нужно е само да се огледате и веднага ще намерите нови цели, за които да се заловите. Не се страхувайте да смените посоката и да вложите сили в ново начинание. Визуализирането на резултата ще скъси пътя към него.

Най-важното, което трябва да направите през юни е да въведете ред във финансите ви. Върнете заемите, погасете кредитите, но без да взимате нови за целта. Освен това не давайте и не взимайте пари назаем. Опитайте се да свършите всичко, което е останало недовършено. Това няма да ви коства толкова усилия, колкото си мислите и от плещите ви ще падне огромен товар.

Юли ще е вашият късметлийски месец. Каквото не решите да направите, то няма да се случи. Може да действате смело и с размах, както в личния, така и в служебния живот. През юли мечтите ви ще се осъществяват мигновено, само трябва да ги пожелаете.

През август ще ви се наложи да поработите повече, отколкото предполага този отпускарски месец. Това няма да нанесе щети на личния ви живот, тъй като партньорът ви ще прояви разбиране. Именно сега някои представители на знака може да се замислят за предприемането на по-сериозна крачка в отношенията с половинката си.

Есента ще ви завари в ролята на удовлетворен, от постигнатото в живота, човек. Месеците до декември имате възможността да станете финансово независим и още повече – да споделите постигнатото със семейството ви. Какъв по-добър завършек на годината от това?

Годишен хороскоп 2016: Скорпион

Още от първите дни на Новата 2016 година ще усетите непреодолимо желание да се раздавате. В пряк и преносен смисъл. Оставете се на това...

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат: 5-26 януари 28 април – 22 май 30 август- 22 септември 19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Годишен хороскоп 2016: Везни

Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпус...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Годишен хороскоп 2016: Дева

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ щ...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com