Годишен хороскоп 2016: Телец

67412
Годишен хороскоп 2016: Телец
Снимка: Thinkstock

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резултати и промени. Не може да се каже, че ще имате по-малко работа за вършене, но тя ще бъде по вкуса ви и няма да ви натоварва по неприятен начин.

През януари е добре да си „постелите“ психически и физически. Използвайте последните почивни дни, за да си починете добре. Звездите ви съветват да не си позволявате прекалено много удоволствия на трапезата. Ако все пак не може да им устоите започнете процедури по изгарянето на калориите още през първите дни на Новата година. Запишете се на любимия ви вид спорт и не пропускайте занятия. Така ще си гарантирате това, че няма да имате грижи със здравето през цялата година.

В психически план усмивките, прегръдките и целувките ще бъдат най-добрата терапия и лекарство срещу ненужни конфликти. Може да се каже, че януари е месецът, в който трябва да отделите повече от силите, времето и вниманието си на семейството и домашното огнище. Усилията ви ще бъдат оценени и така през следващите два месеца спокойно може да се отдадете на кариерата си.

Този период ще ви даде сериозен шанс да увеличите приходите си. Възможно е да се наложи да работите на повече от едно място или да оставате извънредно на работа. Вие знаете най-добре дали си заслужават усилията. Ако сте твърдо решени да свършите нещата както трябва, намаляване на темпото може да очаквате едва през април.

Тогава вече може да си подарите едно кратко пътешествие. Възможно е да се случат и командировки, които да се превърнат в едно приятно пътуване не само по работа. Тези от вас, които не са обвързани може да срещнат интересен човек, който ще се опита да намери място в сърцето ви.

Май ще предложи разбирателство и хармония в личния живот. Трябва да бъдете внимателни само във финансово отношение. В края на месеца не давайте пари назаем, не взимайте кредити и не правете големи покупки.

Юни е месец, който трябва да посветите на децата. Това е най-подходящият месец за семейна почивка. Някои представители на знака може да разберат, че ще станат родители. Въпросите, свързани с дома ще са на преден план. Може да отделите време за ремонт или поне освежаване на мястото, където живеете.

Юли ще е един от най-успешните месеци през годината. Предстоят ви нови запознанства с хора, с които може да сключите изгодни сделки. Тогава може да си позволите да рискувате и да действате съгласно това, което ви казва интуицията. Това се отнася за деловата сфера. В личния живот бъдете предпазливи. Някой ще се опита да ви увери, че ви харесва, но ще има меркантилни амбиции към вас.

През август ще са успешни сделките с недвижимо имущество. Те не са лесни и затова може да се стигне до изостряне на отношенията в дома. Сега е моментът за промени в съвместния живот, които да доведат до освежаване на връзката ви.

Есента логично ще изкара на преден план въпросите, свързани с децата. Ваши близки или по-възрастни роднини също ще имат нужда от повече грижи и внимание. Чувството за удовлетворение от живота ще ви следва навсякъде и ще ви подсказва правилните стъпки. Краят на годината ще ви донесе спокойствие и уют в дома, а заедно с това и така жадуваното щастие.

Годишен хороскоп 2016: Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса...

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

2-те зодии, които винаги печелят

Никога не знаем пред какви борби може да ни постави животът и доста често сме неподготвени. Но в живота трябва да се действа на момента...

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Какво ви чака в любовта на 10 декември

Овен Днес звездите ви съветват да изпеете нещо романтично на половинката ви, независимо дали може да пеете или не. Ако чак толкова мно...

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

3-те зодии, които обичат силно и до живот

Да обичаш някого за цял един живот е непосилно за мнозина. Има хора, за които любовта им изтича по-рано, отколкото тази на половинките ...

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com