Годишен хороскоп 2016: Везни

75182
Годишен хороскоп 2016: Везни
Снимка: Thinkstock

Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпуска. Всичко ще протича спокойно и без никакъв натиск от когото и да е било от офиса ви или семейството. Опитайте се да използвате максимално това време за себе си. Погрижете се за външния ви вид, подредете у дома ви, прочетете любимите ви книги. Може да си направите и срещи с приятелите, с които не сте успели да се видите по празниците. През последната седмица на месеца вече ще трябва да запретнете ръкави и да започнете да работите по новия проект, който ви очаква в работата.

Февруари е добър месец не за активни действия, а за наблюдение. Съвсем спокойно може да се отпуснете, да се настаните удобно в креслото си и да си водите записки за това, което се случва около вас и как реагират другите на него. Това вероятно ще ви потопи в спомени и ще събуди заспали чувства… Как да реагирате никой не може да ви каже, освен сърцето ви.

През март няма да имате време да седнете на едно място. Ако душата ви жадува за промени, заглушете разума и действайте. Промяната във всяка една област ще доведе до възход и възраждане за вас.

Април ще е месец за любов и нищо друго няма да успее да заеме по-продължително място в главата ви. Ще имате доста откровени моменти, изясняване на отношенията и момент, в който ще трябва да решите точно по какъв начин да продължите напред.

Не планирайте почивката си за първия летен месец, защото през май и юни ще ви се наложи да поработите здраво. Ще имате работоспособност за двама така че не пропускайте тази възможност да наваксате и дори на надминете колегите си.

Годишен хороскоп 2016: Дева

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ щ...

Юли ще ви поднесе изненада. Нещо, което сте зачеркнали от живота ви ще ви бъде поднесено на тепсия. Това, което търсите ще откриете лесно, но трябва да проучите всички възможни начини. Не се срамувайте да си поискате повишение от шефа. Някои представители на знака ги чака сватба, а други – съдбоносна среща с така търсената половинка.

Август е вашият месец за почивка, когато звездите ще ви дадат почивка от всички натоварващи събития в служебния и личния живот. Толкова дълга, че ще се молите нещо да се случи. Тогава може да прочетете всички книги които до момента не сте успели.

Септември и октомври за месеци, в които може да натрупате сериозни спестявания. Работа и пак – работа. Това ще бъде есента за вас.

Ноември ще ви предложи възможности, в които с удоволствие и ефективно да похарчите натрупаните активи. Сега е моментът да се затворите у дома и да извършите мечтаните промени по интериора.

Вероятно всичко това ще ви умори и може да се почувствате в задъдена улица през празничния декември. Съдбата няма да ви изостави и ще ви подскаже верният път и изход от ситуацията. Усмивката ще е това, което ще ви помага най-много.

Годишен хороскоп 2016: Лъв

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате...

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това  време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Годишен хороскоп 2016: Близнаци

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате...

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Годишен хороскоп 2016: Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резулт...

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com