Хороскоп за 13 и 14 февруари

15401
Хороскоп за 13 и 14 февруари

Предстои ни вълнуващ уикенд, зареден с много положителни емоции и романтично настроение. Няма как да не останем безразлични към Деня на влюбените, което ще се отрази на всички ни. Ето какво ни чака събота и неделя:

ОВЕН

13.02

Ще имате нужда от приятелска компания и от голяма доза любов. Време е за парти. Времето все още позволява повече волности и повече свобода. Отпуснете се и просто се забавлявайте. Позволете на детето във вас да се покаже.

14.02

Овен, за тези от вас, които нямат половинка, периодът е подходящ за нова любов, но само ако бъдете по-социални и не забравяте да се забавлявате след работно време. Но ако имате любим човек, много е възможно днес да получите подарък, който ще ви изненада приятно. Не забравяйте да покажете и вие своето внимание към половинката. Като цяло, през днешния ден ще има много хармония в любовния ви живот.

ТЕЛЕЦ

13.02

Парите не са всичко, но те носят усещането за сила и могъщество, нали? А вие не можете да си позволите да не сте такива. Преценявайте, смятайте, но задължително отдайте внимание на малките радости в живота.

14.02.

За някои представители на зодията предстоят вълнуващи дни. Романтичните вълнения идват от някой ваш колега. Бъдете предпазливи и се уверете, че вашите взаимоотношения не нарушават фирмената политика. Само сърцето ще ви подскаже дали си струва да рискувате за тази любов.

БЛИЗНАЦИ

13.02

Поели сте инициативата в свои ръце и без съмнение всичко ще организирате. И все пак малко нежност, разбиране, подкрепа от страна на другите биха направили живота ви по-приятен, по-малко тревожен и може би дори по-приказен.

14.02

Моментът е подходящ за спонтанни и луди решения в името на любовта. Романтично пътуване или друго важно решение, което се каните да вземете от доста време. Ако нямате половинка до себе си, офис романтика може да постави своето начало днес. Това как ще се развие, зависи от вашите желания.

РАК

13.02

Лесно ще се вълнувате за всякакви неща и съответно ще имате нужда от подкрепа и грижа. Един ден, в който можете да вдъхновите всички, благодарение на своите дълбооки чувства. Бъдете искрени и осъзнати, не прехвърляйте отговорността другиму.

14.02

Любовта е във въздуха днес! Ще бъдете емоционално заредени и романтично настроени. Ако нямате половинка до себе си имате големи шансове да срещнете нова любов именно през този ден. Ще бъдете привлечени от загадъчна и интересна личност. Впуснете се в приключението!

ЛЪВ

13.02

Ще имате нужда да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.

14.02

Очаквайте силна подкрепа от любимия човек, разрешаване на финансов или друг семеен проблем. Не са изключени трудности през днешния ден, но в тях няма да бъдете сами. Ще усещате съпричастността и помощта на партньора си и не само ще се разрешат проблемите ви, но и ще задълбочите вашата връзка и чувства.


ДЕВА

13.02

Намерете време да помирите душата и тялото. Опитайте поне за час да изключите мислите, да спрете да се притеснявате за какво ли не и да се оставите на своето вътрешно, блажено АЗ.

14.02

Настроени сте романтично и търсите разнообразни начини, чрез които да покажете любовта си към партньора. Тези от вас, които скоро са срещнали любовта, вероятно имат и големи надежди за новите си взаимоотношения. Дайте свобода на чувствата си, особено ако са взаимни.

ВЕЗНИ

13.02

Ще имате нужда да знаете, да научавате нови неща. Ден за движение, за пътуване. Не се застоявайте на едно място, движението ще ви накара да се чувствате живи и ще ви даде нови сили освен новите вълнения.

14.02

Романтичният потенциал нараства за обвързаните представители на зодията днес, но и тези, които все още търсят своята половинка ще имат своите шансове. Благодарение на разположението на Юпитер, ще ви бъде изключително лесно да комуникирате с противоположния пол. Бъдете по-социални, посещавайте събития, семинари, обучения. От друга страна, ако някой вече е пленил сърцето ви, има вероятност отношенията ви да прераснат в любовна връзка.

СКОРПИОН

13.02

Ясни и конкретни задачи, планове и цели, перфектни както винаги, но някаква вътрешна нужда от почивка ще се обади у вас. Не пренебрегвайте това тихо гласче, всяко нарушаване на ритъма разболява. Имате нужда да се отпуснете у дома, да поспите и да се поглезите, а и да не забравяме, че е събота все пак.

14.02

През този ден бъдете особено внимателни и пазете в тайна любовния си живот. Не само, защото някои от вас имат тайна връзка, а като цяло се опитвайте да бъдете дискретни. Магнетизмът между вас и любимия човек ще се подобри значително.


СТРЕЛЕЦ

13.02

Различният друг или другият като моя собствена проекция. Интересен ден, ще ви предизвиква към размишления и ще ви тласка към философски разговори. Все пак не се разсейвайте прекомерно.

14.02

Ще бъдете отдадени на любовта и половинката си през днешния ден. Възползвайте максимално от момента. За някои от вас има много добри перспективи да се появи нова романтична тръпка. Каквото и да се случи в любовта на този етап не споделяйте с приятели вашите намерения.

КОЗИРОГ

13.02

Дневен хороскоп за 12.02

Имате само един да довършите важните дела на работното място, което ще ви постави под стрес, с който обаче трябва да се справите. Не пр...

Лятното настроение, усещането за свобода и безгрижие ще витаят около вас, а май трябва доста неща да подреждате. Имате нужда от помощ за цялата безкрайна домакинска работа. Потърсете я, открийте я и действайте, защото от това зависи душевното ви здраве.

14.02

Днес е налице предпоставка за интересно романтично преживяване. Така че, ако имате среща можете да очаквате да бъде едно много приятно преживяване, с много интересна информация. Ако това е началото на една нова връзка, имате основание да се надявате да прерасне в една бурна връзка.

ВОДОЛЕЙ

13.02

Не може да се Нито да започнете, нито да завършите нещо. Какво пък, вие обичате разни такива малко пообъркани неща, които по някаква странна логика на вас са ви съвсем ясни. Днес просто ще имате нужда да се забавлявате и наистина - какво би могло да ви попречи.

Защо е полезен дългият сън през уикенда

Съвременният живот с неговия бесен ритъм и съблазни води дотам, че много хора не си доспиват през седмицата. Затова доста от тях предпо...

14.02

Въпреки че денят се оказва динамична в професионален план, вероятността да имате много романтични моменти е много голяма. Разширете хоризонтите си и открийте нова любов или затвърдете вече изградените любовни отношения.

РИБИ

13.02

Май е време да си дадете време без да мислите, поне за няколко минути. Имате цели, които в момента са толкова неясни, дори твърде идеалистични или малко мистични. По също толкова мистичен начин може да ги реализирате, но първо - сложете ред в чувствата си и изчистете мазето на душата.

14.02

Ако нямате половинка до себе си, перспективите за романтика днес се увеличават неимоверно. Денят е много подходящ за начало на романтична връзка, а защо не и за нещо повече. Пътувайте повече и бъдете социални. Само така съдбата няма да ви обърне гръб. Любовта е някъде там, вие само трябва да я намерите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com