Хороскопът за неделя

8108
Хороскопът за неделя

Овен

Днес някой ще се опита да ви дава акъл. Лошото е, че ще е човек, когото цените. Не реагирайте остро и се замислете. Не сте длъжни да се съгласявате, но може да премислите 1-2 пъти чутото.

Как да сбъднем желанието си според зодията

Всяка една от 12-те зодии се подчинява на определена стихия – огън, вода, въздух и земя и така зодиите се разпределят като огнени...

Телец

Днес не е ден за работа. Не се насилвайте. Прозвънете приятелите си и се пригответе за едно дълго празнуване на срещата с онези, които не са на почивка. Времето е ваше!

Близнаци

Днес не позволявайте лекият изящен безпорядък да прерасте в абсолютен хаос. Запазете спокойствие и се постарайте да не позволите на обстоятелствата да ви управляват. Нещата са такива, каквито си ги направим.

Рак

Научи какво пише в хороскопа ти за днес

Овен Днес пазете нервите и организма си. Не се претоварвайте физически и психически. Ако имате час при зъболекар, най-добре го отлож...

Днешния ден ще прекарате в тичане след нещо, което постоянно ще ви се изплъзва. Преди да продължите да го гоните, помислете дали наистина си заслужават усилията. Насила хубост не става!

Лъв

Днес ще бъдете напълно искрени, колкото и да ви се иска да не е така. В това няма нищо лошо. Искреността се цени, ще бъдете приятно изненадани от резултата!

Дева

Ако днес имате желание да направите нещо, то го направете само ако сте напълно убедени в правотата си, в противен случай ще берете ядове.

Кармичната мисия, които всяка ЗОДИЯ трябва да изпълни

Всички ние се раждаме с мисия, която рано или късно откриваме и правим всичко възможно, за да я осъществим. Овен Овенът гледа малко его...

Везни

Днес ще сте силно вдъхновени във всички отношения. Още на обяд може да се почувствате силно претоварени и уморени. Изберете едно, най-много две неща, с които да се замете.

Скорпион

Днес ще се осъществи нещо, което очаквате отдавна и както често се случва в такива случаи, ще се окажете изненадани.

Стрелец

2-те зодии, които мъжете желаят най-много

Мъжете си падат по загадъчни жени, които открехват малко за себе си, но очакват да се потрудиш повече за вниманието и сърцето им. Женит...

Ако искате да възстановите добрите отношения с ценни за вас хора, то трябва да направите първата крачка. Ще се убедите, че компромисът може да е градивен. Насладете се на резултата!

Козирог

Днес трябва да проявите търпение. Това е тактиката на успешните. Имате достатъчно фантазия, за да си представите нещата. Изживейте ги във въображението си, но не форсирайте нещата. Сега така е по-добре за вас.

Водолей

Днес е ден за финансова равносметка. Няма да е приятно, но по-добре сега, отколкото, когато с изненада установите, че остават още много дни до заплата, а вие сте на „червено“. Не отхвърляйте предложение за допълнителна работа. Това е шансът ви в момента.

Хороскопът за седмицата

Овен В целия водовъртеж от събития, през тази седмица ще ви се налага многократно да натиснете здраво спирачката и да се замислите по ...

Риби

Тази неделя за вас ще е най-добре ако се отпуснете и приемате нещата такива, каквито са. Не се опитвайте да ги променяте, защото единственото, което ще постигнете е да нарушите и без това крехкия баланс.Спокойствието е урокът, който трябва усвоите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com