Истинските двойки се обичат ИЗВЪН Фейсбук

6103
Истинските двойки се обичат ИЗВЪН Фейсбук

Попаднахме на едни размисли в най-голямата социална мрежа, които дават един по-различен поглед върху празника с летящи сърчица и статуси из Фейсбук. Автор на текста е Ани Николова, а статусът вече има доста споделяние на хора, съгласни с написаното:

"И сега ще попитате какво точно имам предвид? Много е просто и логиката съвсем е избягала на повечето двойки, които смятат, че един ден в годината показва състоянието на измислената им връзка.

Какви мъже НЕ зарязват жените

Жените много по-рядко зарязват мъже с добро чувство за хумор. До такова заключение са стигнали британски учени в хода на изследване, ...

Реалността е такава - истинските двойки се обичат ИЗВЪН мрежата и не само на 14-ти, всички останали опитват да убедят себе си и приятелите си, че са щастливи. А всъщност след поредната усмихната снимка с половинката, следва скандал "Offline", който остава скрит за заблудената приятелска аудитория.

Не може ли да се обичате без снимки, без статуси и без сърчица по "стените" ви във Фейсбук? Колко по-истинска и смислена става връзката ви, когато е споделена с 400 почти непознати хора, някои от които дори не ви мислят доброто?

Човек разбира, че е щастлив в мига, в който вече иска да запази щастието само за себе си и най-близките. Тогава разбира, че то е СТОЙНОСТНО само, когато е споделено с правилните хора, а се изхабява с всеки следващ статус и всяка следваща безмислена снимка с физиономиите ви.

Имам една приятелка, която поне 3-4 пъти седмично се отбелязва от разни места с приятеля си винаги "чувствайки се обичана". Ако погледнеш профила й, можеш да й завидиш благородно за съвършената връзка. Когато се видим на кафе дежурните й реплики са "Изобщо не се разбираме както трябва, на приливи и отливи сме, ако не стане... не стане!"

Какъв си във Фейсбук според зодията ти

Почти невъзможно е да нямаш Фейсбук, без значение в каква възраст си. Големи и малки прекарват голяма част от свободното си време там и...

На кого доказваш тогава, че си щастлива? Кой се опитваш да убедиш и защо?
Сигурна съм, че сега на 14-ти февруари ще има снимка на цветя, меченца или следобедно кафе... и все "чувствайки се обичана".

А докато някои хора украсяват живота си, други го живеят, забравяйки за снимката за Фейсбук, защото са прекалено щастливи, че да помнят такива дребни неща."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...