Жена видя лицето на покойния си брат, след като бе трансплантирано на друг човек (СНИМКИ)

36677
Жена видя лицето на покойния си брат, след като бе трансплантирано на друг човек (СНИМКИ)

Ребека видя лицето на покойния си брак Джошуа Аверсано върху друг човек - Ричард Норис, след като последния загубва своето при нещастен случай. Новото лице връща към живот 39- годишния Ричард и силно развълнува семейството на загиналия Джошуа, пише METRO.

През 1997 година Ричард Норис случайно се прострелва в лицето. Той се подлага на повече от 30 операции, за да възвърне човешкия си облик. Последното от хирургичните вмешателства е пълната трансплантация на лице, от загиналия в автомобилна катастрофа Джошуа Аверсано.

3 неща, които продуктивните хора правят в обедната си почивка

Когато имате да се подготвяте за среща, за няколко проекта и да отговорите на множеството имейли, последното нещо, което искате е да ст...

Няколко години по-късно сестрата на Джошуа видяла лицето му на друг човек. Майката на загиналото момче е категорична, че да позволи трансплантацията е било правилното решение: "Ние виждаме в него нашия син и сме много радостни, че сме помогнали, независимо от загубата ни."

Операцията по трансплантирането на лицето е продължила 36 часа в медицински център в Мериленд и е била изключително рискована. Шансовете за оцеляване на Ричард са били едва 50%.

Независимо от успешния ѝ край Ричард го чака нелек живот – до края на дните си той ще трябва да приема препарати, които да потискат имунната му система, за да не отхвърли организма му пресадения орган.

Куче намери стопанина си след 8 години. Вижте какво се случи (ВИДЕО)

На 7 април 2007 година Джошуа излязъл на двора си и не могъл да намери своето куче – ротвайлер на име Дюк. Той го търсил при съсе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно