Каква майка ще бъдете според ЗОДИЯТА

91517
Каква майка ще бъдете според ЗОДИЯТА

Майката Овен

Тя ще направи всичко по силите, за да се превърне в най-добрия родител на света. Постоянно ще търси нови идеи, ще изчете купища статии и книги, за да помогне на своето дете да бъде най-доброто. Майката Овен не би приела съвет на педиатър, ако той противоречи с нейните виждания. Все пак тя е майката и едва ли някой знае по-добре от нея кое е правилното. Когато детето пораства, тя ще го стимулира и вдъхновява, ще го кара да излиза с приятели, ще прави най-зрелищните рождени дни. Изобщо ще бъде майка мечта!

2-те зодии, които управляват света

Говорим за сила, която движи както техния живот, така и животът на хората около тях. 2-те зодии, които успяват да намерят правилния път...

Майката Телец

Тя е най-привързаната майка. Постоянно прегръща и целува децата си, което няма да им се харесва много, когато навлязат в пубертета. Майката Телец се старае да е винаги честна и лоялна към децата си, да държи проблемите и тревогите им под контрол, да не пропуска възможност, който би помогнала реализацията на детето. Тя е не само любящ и грижовен родител, но и чудесен ментор!

Майката Близнаци

Нейната къща е пълна с книги и образователни игри. Учи децата си на самостоятелност още от най-ранна възраст, защото знае, колко много ще им помогне това в бъдеще. Демократична майка, дори леко прекалено. За нея е важно първо да е приятел на децата си, а след това техен родител. Може да си играе с часове на топка, да реди пъзели и дори да кара скейтборд. Тя също така много се гордее с децата си, дори с техните най-малки успехи.

Любовен хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ

Ако лятото не ви е донесла дълго чаканата любовна приказка, то не се отчайвайте, защото есента се очертава хубава за много от зодиите. ...

Останалите зодии ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com