Какво казва почеркът ти за това какъв човек си

17749
Какво казва почеркът ти за това какъв човек си

Покрай всички устройства, които използваме всекидневно, все по-рядко ни се налага да пишем с лист и хималка, от което губим навик и разваляме краснописа си, граден с годините.

За да се направи анализ на текст, човек трябва да напише минимум десет реда. Графолозите изучават с години начина на писане на текстовете, но има някои общи правила.

Поставете текста пред вас и прокарайте една вертикална линия през листа. Ако буквите са написани под ъгъл от 45 градуса, човекът открито изразява чувствата си и е контактен.

Когато се влюбва, той не крие това. Любител е на големите компании и редовно кани гости в дома си.
Почеркът и характерът

Ако почеркът е вертикален, няма наклон нито наляво, нито надясно, това издава равновесие на ума и на сърцето, както и сдържан маниер на поведение.

Такива хора никога не разкриват чувствата си дори пред най-близките си. Ако буквите са наклонени наляво, умът контролира чувствата. Любовта е възможна само след дълги размисли.

Ако буквите са наклонени надясно, това издава влюбчив характер, човек, който иска да сподели чувствата си с целия свят. Но този човек е склонен да ревнува и има собственическо чувство.

Ако човек пише с лек натиск на химикалката, той предпочита повече да слуша, отколкото да говори, обича скромните компании и е много предан към приятелите си.

Ако човек пише със силен натиск, това издава решителен характер и много енергия.

Ако между буквите почти отсъстват свръзките, това издава човек, който се осланя на интуицията, а не на логиката. Ако буквите са съединени, това издава логически ум.

Нормален е почеркът, в който буквите са с размер около 4 милиметра. По-големите букви издават желание за привличане на вниманието. По-дребните букви издават сдържаност и самообладание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно