Какво казват звездите за предстоящата седмица

20745
Какво казват звездите за предстоящата седмица
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не бива да се притеснявате от промените, които настъпват. Наистина сега е най-подходящото време за тях. В работата ще се реши въпрос, чието решение сте търсили дълго време, вие и вашите колеги. В сряда може да срещнете трудности по пътя към постигане на целта. Накрая, обаче обстоятелствата ще се подредят във ваша полза. Хубаво е да не показвате пред приятелите ви и колегите ви това, че сте се засегнали от техни думи или действия. Те от своя страна не са го направили нарочно. Почивните дни прекарайте сред природата. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Телец

През тази седмица ще постигнете много и дори ще успеете да реализирате, напрактика, всички набелязани планове. Само се опитайте да не се кумите много много и да вярвате в собствените си сили. Сега е желателно да се въздържате от посещаването на места, където се събират много хора. Избягвайте увеселителните мероприятия. В периода на грипна епидемия това няма да се отрази добре на здравето ви. Слънцето подлъгва, не излизайте без шапка и шал. В общуването с любимите ви хора се опитайте са избягвате сарказма и иронията. Не бъдете резки с тях. Пазете своите и чуждите нерви. Почивните дни посветете на работата по дома, но без да се претоварвате излишно. Изберете си дейности, които са ви приятни. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Близнаци

Тази седмица ще ви донесе интересни преживявания. Най-хубавото за вас ще бъде това, че ще срещнете много интересни хора, които ще ви дадат интересна информация. Успехът ви е гарантиран ако прилагате нетрадиционни методи в работата си, а и в коригирането на личните отношения. Може да се появи нов ухажор на хоризонта, вероятно ваш стар познат. Вероятно ще бъдете изненадани . Освен това ви очаква и възобновяването на прекъснати контакти с ваши бивши колеги. Това може да разкрие пред вас нови възможности в служебното ви развитие. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Рак

Тайната на успеха за вас през тази седмица е да приемате всичко случващо се със спокойствие, мъдрост и усмивка. Ще ви се наложи да проявите завидно търпение. Не позволявайте на емоционалността ви да ви направи уязвими. Освен това тя може да предизвика и спор или конфликтна ситуация, в която ще ви е трудно да излезете победител. В сряда не си позволявайте приема на алкохол. Седмицата ще е изпитание за здравето ви, тъй като психическото натоварване ще се отрази и на физическото ви състояние. Това, което ще се случи в четвъртък може да остави отпечатък на близкото бъдеще. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Лъв

През тази седмица на преден план ще бъдат вашите чувства. Време е да въведете ред в емоционалната сфера. Ако все пак ви е трудно да се ориентирате в емоциите си, просто ги изживейте. Дайте им воля в рамките на допустимото. Напълно естествено е невинаги да разбираме самите себе си или да имаме противоречиви чувства към даден човек. За вас остава изборът дали да дадете предимство на положителните качества на човека или няма да може да се примирите с онези неща, които ви дразнят. В крайна сметка всеки има право на избор как и с кого да прекара времето и живота си, както и какви компромиси да направи. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Дева

През тази седмица вие не просто ще сте длъжни, а ще бъдете принудени да довършите абсолютно всичко, което сте започнали. Най-успешният ви ден през периода ще е вторник, когато ще имате сили за двамата, а и работещи идеи как точно да придвижите нещата по-бързо и ефективно. Нито за миг не се съмнявайте, че ще се справите и ще видите, че точно така ще се получи. Много е важно да си дадете глътка въздух и да намерите време за досег с изкуството. Бъдете отворени към нетрадиционните прийоми в сферите ви на дейност, стига да не изискват допълнително време за реализиране. Ако е така – отложете изпълнението им за другата седмица. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Везни

През тази седмица ще трябва да съобразявате желанията си с възможностите. Плановете са хубаво нещо, но още по-добре е да си дадете сметка кое е най-доброто време за реализирането им. Освен това не всичко е добре да се случва на всяка цена. Понякога забавянето играе в наша полза. Освен това си спомнете поговорката за двата стола. Ако ви притесняват здравословни проблеми не отлагайте посещението при лекаря и спазвайте стриктно предписанията му. Не си позволявайте самолечение. Ваш роднина може да ви помоли за помощ, но се замислете докога вие ще решавате проблемите му и дали това не отнема време и сили за справянето с вашите собствени. В любовта не се страхувайте да давате, това е част от щастието и удоволствието, а не счетоводство.

Хороскоп за първата седмица на февруари

Овен Тази седмица може да донесе любовни радости и приятни изненади. Ще ви се удаде възможност да подредите личния си живот, ако в т...

Скорпион

Тази седмица ви очакват награди или поне признания за усилията и уменията, които сте вложили през последните седмици. Сега е моментът да се насладите на лаврите си. Може да намалите темпото, имате пълното право, но това няма да ви донесе кой знае какво удовлетворение, дори напротив. Затова се усмихнете, благодарете и продължете напред с пълна сила. Животът е движение и въпреки умората, точно тогава сме най-щастливи и удовлетворени от себе си. Вероятността от грешки в четвъртък е доста висока за това бъдете с повишено внимание. През този ден не излизайте с голяма сума пари, а ако ви се налага вземете със себе си друг човек, който да ви пази. Почивните дни прекарайте извън града без да си правите грандиозни планове, които само ще ви изтощят. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Стрелец

През тази седмица за вас най-добре ще бъде да проявите настойчивост и инициатива в работата ви. Учениците също трябва да бъдат по-активни. Дори да не блестите със знания усилията ви ще бъдат оценени. Все пак намерете време да наваксате пропуснатото, за да имате спокойствие и самочувствие на изпита. Сряда ще бъде най-активният ви ден. Някои представителите на знака може да получат интересно предложение за смяна на работата. Очакват ви много среща и нови приятелства. Направете така, че да не прехвърляте довършването на работа през почивните дни, тъй като от срещи с приятели няма да имате време да я довършите и отлагането ѝ ще стане прекалено. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Козирог

Хороскопът ви за седмицата 25-31 януари

Овен Този понеделник би ще е един от най-хубавите и за който ще си спомняте дълго с добри чувства.Може би ще сте единственият човек...

В работата ви очаква една не толкова тежка, колко объркана седмица. Ще ви е трудно да се ориентирате кой е крив и кой прав. Очаква ви голямо тичане напред-назад. Срещи, назначени в последния момент и също така отменени изненадващо. За да си запазите нервите, просто очаквайте неочакваното. Може да си направите игра в опит да отгатнете как точно ще се изменят плановете ви. Когато подхождаме към нещата с усмивка, те винаги преминават по-лесно. Почивните дни няма да ви дадат очакваното спокойствие и усмивка, но ще сте твърде уморени, за да реагирате по какъвто и да било начин, което всъщност ще е в полза на отношенията ви с близкия ви човек. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Водолей

През тази седмица ще работи неприятната тенденция всяка мъничка подробност да е от съществено значение. За това ще трябва да си отваряте очите на четири и няма да може да си позволите да пренебрегнете което и да било задължение в работата ви, а и у дома ви. Ще трябва да се раздавате на всички фронтове. Независимо, че ще имате своя личен празник, някой близък ще е в своята предпролетна депресия и ще изисква внимание и разбиране. Вие обаче сте перфектният приятел и тази грижа няма да ви натовари. Седмицата не е подходяща за нововъведения и започването на реализацията на нови планове. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Риби

Седмицата ще е изпълнена със събития. Това ще е доста изтощаващо за вас. Точно, когато си помислите, че сте на ръба на силите си събитията ще ви заинтригуват до такава степен, че бързо ще забравите умората. Тя обаче ще се натрупва и затова задължително се погрижете да си давате достатъчно време за почивка. Лягайте си рано и отделяйте 5-10 мин. За сутрешна гимнастика, която ще ви даде повече тонус. Четвъртък ще е изпълнен с изненади. Пред вас ще се открият нови и неочаквани пътища за развитие. Опитайте се да не изглеждате прекалено самодоволни. Направете нещо добро някому , за да балансирате енергията. Не пропускайте приема на витамини, тъй като грипната епидемия е в разгара си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...