Какво обичат да си хапват Водолеите

11984
Какво обичат да си хапват Водолеите
Снимка: Thinkstock

Водолеите са странни същества, живеещи с една единствена цел, да променят света и да го направят по-добро място за живеене. За съжаление обаче, трудно биха могли да променят начина си на хранене, който в повечето случай е особено ексцентричен и не винаги много полезен. За щастие храносмилателната система на представителите от тази зодия може да се адаптира към всички видове кухни лесно, съобщават от foodpanda. Би било добре, ако се придържат към храни с вещества, които биха поддържали нивата на кръвната им захар в норма- орехи, риба, круши, царевица, праскови, омари, салати, риба тон, миди и грейпфрут са добри за тях. Те трябва да избягват сладки и газирани напитки.

Водолеите предпочитат повече солени и тестени храни, пред сладкото и шоколада. Ето и Топ 5 на любимите им храни, извадени на база анкета, сред представители от зодията.

Годишен хороскоп 2016: Водолей

Още през първите дни на Новата година в живота ви ще се появят нови хора. От друга страна отношения, които са приключили по не най-добр...

1. Паста „ Болонезе”- За по-голямата част от представителите на тази зодия, пастата и пицата са на почит. Най-любимите спагети за тях са с доматен сос и кайма, известни като „Болонезе”

2. Пица „Капричоза” - Както вече споменахме, те обожават тестото и едва ли биха могли да живеят без пица. Повечето Водолеи, посочиха класическата пица „Капричоза”

3. Мусака- От традиционните български ястия, повечето Водолеи обичат да похапват мусака.

4. Пържени картофи със сирене и кетчуп- Пържените картофи са неизменна част от тяхното меню. Дали като предястие, гарнитура или основно те задължително присъстват в менюто на повечето Водолеи, поне по веднъж на ден. Като познаваме изобилната същност на някои представители, те със сигурност биха ги гарнирали с обилно количество сирене и кетчуп.

Зодията, която животът обича

Всички си мечтаем за повече успех, повече здраве, повече щастие и още повече любов. Обаче не всички получаваме всичко. Едни имат голям,...

5. Морска храна - От време на време, Водолеят получава изблици на желание да хапва нещо по- различно от пържени и тестени храни. Те са истински ценители на морската храна като обичат да се глезят с омари, раци, скариди, вкусни риби и общо взето, всичко, което живее във водна среда. Разбира се, биха се зарадвали, ако към тези деликатеси им сервирате и порция пържени картофи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com