Какво очаква Бика в годината на дървената Коза

26284
Какво очаква Бика в годината на дървената Коза
Снимка: Gettyimages

Устремеността на Бика (родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 година) ще продължи и през 2015 година. Дори ще се изостри и ще стане още по- силна. Дървената Коза ще дари Бика с хитрост, която преди не му е достигала. Главната задача през годината ще бъде да се научите да разбирате хората и да казвате: „Не!”

В любовта Бикът ще стане по-привлекателен от преди. Истинско удоволствие ще ви достави общуването с противоположния пол. Очаква ви вълшебно влюбване. Най-важното е да се лъжете партньора си.

Какво очаква Мишката в годината на дървената Коза

Родените в годината на Мишката (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) ще се чувстват добре през тази година. Мнозина от вас щ...

В кариерата късметът ще преследва Бика навсякъде. Но той няма да ви се даде даром. Вероятно ще трябва да пожертвате много от времето си и дори отпуската си, за да постигнете желаните цели. Някои от вас ще завоюват правото да станат лидери. Пазете се от емоционални реакции.

Доходите ви през годината ще нарастват, макар и не толкова бързо, колкото ще ви де иска. Не прибързвайте в действията си, тъй като само така може да понесете загуби. Не се доверявайте на всеки срещнат, а при даване на заем, искайте разписка.

Що се отнася до здравето ви, добрият тонус няма да ви напусне и през тази година. Многото работа може да ви накара да занемарите правилното хранене. Затова пазете стомаха си. От март до октомври се пазете от травми.

 

Какво ни очаква през годината според китайския хороскоп

Днес по китайския календар настъпва годината на дървената Коза. С идването на китайската нова година в душата на мнозина ще настъпи оно...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com