Кока-Кола отново на кирилица 50 години след стъпването на напитката в България

41554
Кока-Кола отново на кирилица 50 години  след стъпването на напитката в България

През 2015 година Coca-Cola отбелязва 50 години производство на популярната напитка в България. Това е поводът компанията да пусне на пазара лимитирана серия от напитката - символ на щастието с лого, изписано на български език.България е първата страна в бившия социалистически лагер, започнала производство на Кока-Кола и изписала логото на световната марка на кирилица. Ето защо кириличното лого в настоящата кампания връща лентата 50 години назад и убедително напомня за началото на изминатия път.

Настоящата година е забележителна и с факта, че емблематичната за марката контурна бутилка става на 100 години. Препускащият ход на времето е като контурната бутилка, задава формата, но хората и техните истории, я изпълват със съдържание. Кока-Кола с уникалния сайт shareadream.bg ни припомня, че вдъхновението за по-добро бъдеще е в радостта от настоящето.

Нов вид общуване чрез музика превзема лятото

Това лято Coca-Cola дава нова уникална възможност на младите хора да общуват помежду си. Oсвежаващата безалкохолна напитка ще замени ем...

На shareadream.bg Кока-Кола събира историите на истински вдъхновители. Повече или по-малко известни хора, които изпълват живота със съдържанието на ежедневните усилия и смелост, вярата в собствените възможности и мечти, в каузите с обществена стойност и подкрепа. Истории, които си струва да бъдат разказвани и споделяни. Целта на shareadream.bg е да открие и новите мечтатели, които ще споделят своите идеи, за да продължат контура на щастието. Всеки може да сподели своята смeла мечта, коята ще направи следващите 50 години по-вдъхновяващи и щастливи за всички.

Вдъхновяващ е и музикалният хит, който предстои да превземе ефира "Любов за пръв път“ в изпълнение на талантливите финалистки от X-Factor - Кристина, Михаела и Невена. Първият общ проект на новите музикални звезди е българска версия на хита на Gedina “First time, first love”. Първата любов и първата целувка като начало на най-вдъхновяващите и щастливи истории, такива, каквито и напитката вече 50 години осигурява на българския потребител.

Coca-Cola превръща бутилките си в забавни предмети

Coca-Cola винаги успяват да ни изненадат с интересните си идеи, с които правят живота по-цветен. Последната им кампания е свързана с ок...

Целувката е еднакво вдъхновяваща за всички, ето защо Coca-Cola събира известни български звезди заедно със служители на системата на Coca-Cola в България в кампания по повод 50-тата годишнина. Очарователната Мария Силвестър, певецът Ангел Ковачев и параалетът Михаил Христов позират заедно със съимениците си Мария, Ангел и Михаил, чиито ежедневни усилия осигуряват възможности Coca-Cola да достига до всеки българин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com