Комичната история на една гола жена, заседнала в комин

27230
Комичната история на една гола жена, заседнала в комин

 

В малкото калифорнийско градче Вудкръст пожарникарите били извикани по необичаен случай – да извадят от комина на къща попаднала там гола жена, разказват местни медии.

Оказало се, че 35-годишната жена решила да проникне в дома на бившия си любовник и съжител по необичаен способ като Дядо Коледа – през комина. Това се наложило, след като се опитала да говори с бившето си гадже и да го посети, но то ѝ затворило входната врата под носа.

Историята на една обезобразена жена, която показа на света новото си лице (СНИМКИ)

28-годишната австралийка Дана Вулин претърпяла трета степен изгаряния, покриващи 64 на сто от тялото ѝ, след като е била нападната от с...

Тя се качила на покрива, свалила роклята си, за да не я изцапа със сажди, и се спуснала по комина. За зла участ обаче заседнала в тясно място на около два метра от земята и не могла да се придвижи нито нагоре, нито надолу. Когато мъжът в къщата разбрал за случилото се, той се опитал да я извади, но неуспешно.

На помощ били повикани пожарникарите, но и те не успели да я извадят от комина с обикновени средства и затова се наложило да разбият комина на нивото на втория етаж в къщата. След като е била спасена, жената е била транспортирана в местна болница, но след като станало ясно, че няма никакви наранявания, е преместена в ареста.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно