Любимите секс пози на жените и мъжете

40765
Любимите секс пози на жените и мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете и жените са различни. Това не е сексизъм, а реалност. Тези различия се проявяват и в леглото. Мъжете харесват едни пози, жените – други. Проведохме допитване сред 50 души относно любимите им пози и ето какви са резултатите:

ЖЕНИТЕ

11 знака, че e лош любовник

Всяка нова връзка е изпълнена с надежда, трепети и много въпросителни. Иска ни се да знаем всичко още в началото, а това винаги е невъз...

9. Лотос

Сексът не е място, където просто да си седиш. Лотос – поза, при която двамата партньори са седнали с лице един към друг, а краката им са увити около партньора – е най-малко предпочитаната позиция сред анкетираните жени. Това е разбираемо. Позицията е трудна за маневри и изисква много внимателно наместване, за да се уцели точния ъгъл. Никой няма време за това.

8. Лъжици

Момичетата може и да обичат Лъжици, но определено не обичат Вилици. Прегърнете ни, господа, не само да пъхате нещо в нас. А ако някой открие точния и подходящ ъгъл за Лъжици, нека се обади в редакцията, важно ни е.

Учени: Станали сме моногамни, за да се пазим от венерически болести

Канадски изследователи от Университета Ватерло установили, че моногамията при човека била наложена от праисторическите хора като начин ...

7. 69

Изглежда, че момичетата не си падат много по “даването и получаването”. 69 изпада до седмо място. Разбира се, хубавият секс изисква взаимност, но някак не е толкова хубаво, когато дупетата и на двамата са в лицето на другия по едно и също време.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com