Любовният ви хороскоп за 4 февруари

6372
Любовният ви хороскоп за 4 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес любимият ви човек най-сетне ще направи това, което толкова дълго чакахте. Не бързайте да се радвате обаче. Дълготрайността на нещата зависи от вашата реакция, а вие може да пропуснете този, толкова важен момент. Внимавайте това да не се случи и да изразите радостта си.

Телец

Днес е ден, в който може да си позволите да се почувствате слаб през вашата половинка. Може и да си поплачете даже, няма нищо срамно в това. Партньорът ви няма да ви остави да се чувствате самотни. Това не означава да злоупотребявате с добрината и разбирането.

Близнаци

Днес на партньорът ви ще му е трудно да ви разбере. Може да се стигне до взаимни обвинения, от които ползата ще е доста съмнителна. Всеки ще тегли към себе си. Победител няма да има, само наранени и разочаровани. Заслужава си да се премълчат някои неща.

Рак

Днес ще имате възможността да прекарате доста време с представител от противоположния пол, който отдавна ви харесва. Животът ще е белязан от него, независимо как ще се развият отношенията ви. Понякога дори нереализираната връзка оставя отпечатък, при това положителен.

Лъв

Днес от живота ви ще си тръгне нещо хубаво или някой добър. Интересното е, че няма да има драма в случилото се. Хората в живота ни идват и си отиват, в точното време, в точния момент. Освен това понякога животът отново ни среща с тях.

Дева

Днес ще трябва да си припомните някои факти от миналото, които сте пренебрегнали в характера на любимия ви човек. Тогава сте ги приели и сега ще ви е трудно да предявявате претенции. Но пък обстоятелствата се променят, а понякога и хората.

Везни

Днес трябва да сте внимателни с новите ви познанства. Това ще доведе до жестока ревност от страна на половинката ви и може би ще има основание за това. После ще са ви необходими много усилия, за да докажете верността си. Така че – не си струва да се вкарвате в този филм.

Дневен хороскоп за сряда 03.02

Оптимизмът ви зарежда с много енергия и това ви кара да действате по-смело от обикновено. Повечето зодии са способни да постигнат точно...

Скорпион

Днес може да срещнете апатия и незаинтересованост от страна на партньора ви. Вие нямате вина за това, но и той е натоварен с други неща, така че се опитайте да го разберете. Ако е толкова наложително вниманието му, му го кажете, но без грам обвинение.

Стрелец

Днес е ден, който ще прекарате в телефонни разговори. През целия ден ще ви звънят хора, които ще имат нужда от съвета ви, ще ви канят на среща или просто ще искат да си поговорите. Бъдете търпеливи с тях и ги изслушайте. Скоро вие ще сте в тяхната роля.

Козирог

Дневен хороскоп за 02.02

Денят ще бъде много напрегнат в личните отношения на повечето зодии. Трябва да успеете да се справите с ината си и да прекратите всички...

Днес ви предстои да направите онези покупки, за които половинката ви отдавна настоява. Щом до сега не сте измислили достатъчно силни аргументи да се противопоставите ще трябва да отстъпите. А може би те наистина са необходими.

Водолей

Днес това, от което трябва да се пазите е да давате обещания. Ситуацията е такава, че сърцето ви е широко отворено, но далеч от разума. Не се подавайте на изкушението да сваляте звезди, за да не се изчервявате по-късно.

Риби

Днес ще сте неочаквано разумни, та чак скучни. Проблемът е, че ви предстои първа среща с някого, а вие ще сте толкова банални. Бъдете себе си, без да се притеснявате, точно затова са ви поканили. Ако вече е късно да промените начина си на обличане, бъдете гъвкави в поведението си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com