Мъж с изкуствен пенис си уреди рандеву с жрица на любовта за проба

31380
Мъж с изкуствен пенис си уреди рандеву с жрица на любовта за проба
Снимка: Getty Images / Guliver

Девствеността на шотландец с изкуствен пенис ще бъде отнета от неуспяла кандидатка за британския парламент, съобщава „Индипендънт”.

Мохамед Абад от Единбург бива прегазен от кола през 1978 година, когато е на 6 години. При инцидента половият му орган е откъснат. През 2012г. мъжът претърпя успешна операция, при която му беше присаден нов 20-сантиметров изкуствен член. Пенисът му добива пълния си размер чрез две тръбички, които се активират от бутон върху тестисите му, пише БГНЕС.

Откриха гени, които превръщат пениса в подобие на вагина

Биолозите разкриха генетичните и хормоналните корени на развитието на цяла редица нарушения в развитието на половите органи при мъже, к...

„Достатъчно чаках този момент. Това ще е отлично начало на Новата година. Пенисът ми вече работи перфектно и искам да го направя”, заяви нетърпеливия Абад, който мечтае някой ден да стане баща.

Той ще осъществи първия си сексуален акт с 35-годишната проститутка Шарлот Роуз. През 2013г. тя спечели наградата за „Сексуален работник на годината” във Великобритания. Година по-късно Роуз се кандидатира за депутат от независима платформа, промотираща сексуална свобода. Майката на две деца заяви, че няма да таксува Абад с обичайната си тарифа от 200 паунда на час.

„Чест е за мен да отнема девствеността му. Ще се срещнем за вечеря, за да се опознаем, след което ще прекараме два часа интимно. Няма да му взема пари. Радвам се, че му помагам да добие увереност. Надявам се после той да открие някоя прекрасна дама, с която да се установи”, каза Шарлот Роуз.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com