Най-лудите неща, правени от любов

90328
Най-лудите неща, правени от любов

Любовта е онова чувствто, което може да те накара да направиш всичко, стига човекът до теб да е щастлив. Импулсивна, прекрасна и безусловна... това е истинската любов, която прави чудеса. Ето и някои от най-невероятните жестове от любов.

-  „Веднъж изпратих домашно направени сладки до другия край на света на момиче, което просто ми каза, че е тъжно. Бяхме си писали само няколко пъти.”

-  „Откраднах скъпа кола за първата си среща с едно момиче. Естествено не беше най-умното нещо, което съм правил от любов, но със сигурност беше най-лудото!”

- „Уморих се от връзката ни от разстояние, за това се преместих при него в Англия и сега учим заедно в университета. Очаква ни сватба през пролетта.”

- „Заради едно момиче се качих на третия етаж на балкона й. Направих си татуировка. Карах дълго през нощта само, за да я видя за 5 минутки.”

- „Карах няколко часа през нощта до работното му място, помолих охраната да ме пусне в офиса му. След това напълних стаята му с балони и сложих малко подаръче върху бюрото му, за да се изненада на следващата сутрин, когато отиде на работа.”

- „Омъжих се за най-добрия ми приятел, за да получа зелена карта и да мога да ида при гаджето  си. Смешното в случая е, че преди да замина той сам дойде при мен и странната ми женитба беше напразно.”

- „Най-лудото нещо, което съм правила е да замина за уикенда при гаджето си... и да остана там 9 години.”

- „Подарих на приятелката си скъпо бижу, което тя толкова много искаше. Парите, с които го купих бяха парите са таксата ми в колежа.”



Кое е най-лудото нещо, което вие сте правили от любов?

20 прекрасни факта за любовта

Любовта може да бъде чиста, болезнена, сладка и неизбежна. Не можем да планираме кога ще се влюбим, не можем и да се предпазим. Тя е сп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com