Намериха друго предназначение на G-точката

34657
Намериха друго предназначение на G-точката
Експерти смятат, че G-точката няма общо със сексуалното удоволствие

Прословутата G-точка намалява болката по време на раждане, откриха италиански изследователи, ръководени от професор Емануеле Джанини, предаде БГНЕС.

В продължение на десетилетие мъжете търсят начин да намерят разковничето за сексуално удоволствие на жените. Нови открития на учените разкриха още методи да задоволите една жена в леглото. Според последните изследвания чувствителната G-точка, която не дава мира на хиляди мъже, не служи за доставяне на удоволствие, а намалява болката по време на раждане.

Експерти смятат, че тя няма общо със сексуалното удоволствие, защото една психическо здрава жена може да достигне до оргазъм само при мисълта за него.

Учените обясняват това с факта, че оргазмът на жената отговаря на определени области от мозъка, които са толкова чувствителни, че реагират само при мисълта за него. Също така изследването показва още, че при допира на G-точката усещането на болка намалява с 47%, при стимулиране с цел удоволствие чувствителността към болка се понижава с 84%, а по време на оргазъм с цели 107%. Това според експерти обяснява невероятната издръжливост на жените по време на раждане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com