Нашествие на НЛО в Перник след труса

38733
Нашествие на НЛО в Перник след труса

След голямото земетресение на 22 май в Перник и областта се наблюдават през ден-два непознати светлинни обекти, които допълнително стресират населението. Хората се чудят дали трусовете са били природна сила или предизвикани от извънземни. Тръгнали слухове, че пътища и обекти се охраняват от военни, предаде БГНЕС.
“В последно време се носи слух, че пътя до хижа Славей е затворен и се охранява от военни”, пише читателка до zaPernik.com., която иска повече информация за случващото се.

"Тези дни се чува, че и някакъв път откъм страна на Радомир също е затворен и се охранява. Какво става? Хората си задават въпроси, дали наистина живеем като мишки и някой си играе с нас и с оръжията си, дали е имало земетресение, имало ли е предизвикано земетресение... Изникват много въпроси с неясни отговори. А има ли някой, който да даде отговор...", коментира друг перничанин.

“На 17 юни, около 22,40, над село Кладница заснех странни движещи се светлини. Нямам обяснение какво бе това”, казва Веселин Бонев. Той направил и клип на светлините.

За странни светлини в небето над Перник и Радомир се появиха доста информации веднага след трусовете. Кръжащо НЛО е видяно от десетки хора да обикаля над града, в различни дни. Явленията се наблюдават след голямото земетресение на 22-ри май.


Слуховете за военни и НЛО-та не отговарят на истината, успокоили хората чиновници от областната администрация в Перник.

Редактор: Сияна Любомирова

Заснеха НЛО над Израел (видео)

Стотици граждани на Израел, както и много хора в Палестина задръстиха телефоните за спешна помощ с разкази за неидентифициран летящ обе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com