Сексът с бившия е полезен

21510
Сексът с бившия е полезен

Сексуалната връзка с бившия партньор или съпруг е полезна, показва ново проучване, публикувано в списание за социална и клинична психология.

Много филми започват така – двамата герои се срещат след години, искрата се запалва и те осъзнават колко много са сгрешили, когато са се разделили, предаде БГНЕС. Изследователи от Държавния университет в Аризона са проучили въпроса, анкетирайки 137 бивши семейни двойки.

Ким Катрал: Саманта унищожи сексуалния ми живот

Актрисата Ким Катрал, позната на всички като мъжемелачката от "Сексът и градът", признава, че ролята на Саманта в сериала буквално е ун...

Резултатите показват, че бившите съпрузи, които от време на време правят секс, се разбират по-добре и са преодолели по-лесно развода. Водещият автор на изследването Ашли Мейсън, доктор по психология, сексуалният контакт с бившия е полезен за емоционалното ви състояние. Някои разведени продължават да правят секс след края на брака си, защото признават, че са имали доста добър сексуален живот и нещата са куцали навсякъде другаде, но не и в леглото. Други пък се връщат към спалнята на бившия, защото са онзи тип хора, които се привързват силно към някого и трудно започват нова връзка.

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...