Дон Мигел Руис пристига в България

9184
Дон Мигел Руис пристига в България
Световно известният лектор на тема личностно развитие идва у нас през ноември

Световно известният автор и лектор на тема личностно развитие дон Мигел Руис ще посети България за първи път, за да изнесе семинар в НДК.

Мигел Руис се сдобива с първоначална известност чрез шоуто на Опра Уинфри. Тя прочита неговата първа книга “Четирите споразумения – Практическо ръководство за лична свобода“ и е толкова очарована от нея, че купува още 500 екземпляра, които подарява на своите приятели и колеги.

По-късно препоръчва книгата на над 10 милиона души. „Четирите споразумения“ става бестселър на „Ню Йорк Таймс“ в продължение на повече от седем години.

Мигел Руис е наследник на толтеките - общност на учени жени и мъже в древно Мексико, които притежават високоразвито познание, което той представя в модерен вариант за нуждите на хората от 21-ви век. Неговите книги и семинари са трансформирали живота на милиони хора по целия свят.

Дон Мигел дистилира учението на толтеките в Четирите споразумения – принципи за личностно развитие, които се прилагат също така и от редица организации за целите на бизнеса. Основната теза на Споразуменията е, че голяма част от драмата и страданието в живота са самосъздадени – но ние можем да живеем по друг начин.

Според дон Мигел Руис, всичко което правим е базирано на споразуменията, които сме сключили. Най-важни са споразуменията, които сме направили със себе си. С тези споразумения ние си казваме кои сме, как да се държим, какво е възможно и какво не е възможно. Като откажем да вярваме във всичко, в което сме били научени и като сключим четири нови споразумения със себе си, можем да бъдем много по-успешни и щастливи, независимо от външните условия.

Като част от своето европейско турне, на 3 ноември 2012 дон Мигел и дон Хосе Руис ще проведат в НДК семинарите „Четирите споразумения: Практическо ръководство за лична свобода“ и „Петото споразумение: Практическо ръководство за самоусъвършенстване“. За повече информация: www.ruiz-bg.com.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com