Какво трябва да умее идеалната жена?

31907
Какво трябва да умее идеалната жена?

Въпреки че е невъзможно да откриете "идеалната жена" или "идеалния мъж", можете поне да помечтаете за уменията, които вашите имагинерни перфектни половинки биха притежавали.

Учените направили перфектния портрет на идеалната жена с помощта на анкета, в която участвали само представители на силния пол.

Жените носят предимно старите си дрехи

Явно представителките на нежния пол се превързват и към дрехи, а не само към хора и животни. Жените предпочитат да носят старите си др...

Специалистите подредили по важност качествата, които трябва да притежава идеалната жена. На първо място 80 на сто от мъжете смятат, че перфектната избраница трябва да има идеални кулинарни таланти, тоест да умее да готви вкусно. След това се нареждат чувството за хумор и любовта към децата и животните. На четвърто място е способността да изслушва и да се жертва в името на любимия.

Критериите на мъжете обаче не свършват само дотук.

Красотата и сексапилът също са много важни фактори за силния пол. Оказва се, че мъжете не смятат гърбавия нос или кривите зъби за "чар", както се опитват да се успокоят представителките на срещуположния пол. Чак след това мъжете нареждат интелекта и способността на приятелката им да води разговор. Спокойният нрав също не е за пренебрегване. Господата не си падат по жени с буен и неуравновесен характер, или поне не и за сериозна връзка.

Редактор: Десислава Симова

Уникална технология помага за инвитро процедурата и у нас

Уникална технология, повишаваща шансовете за успех на инвитро процедурата, вече и в България! Възможно ли е това? Известно е, че от вс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com