Подарък за Св. Валентин според зодията

10368
Подарък за Св. Валентин според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Денят на влюбените вече е съвсем близо и сигурно имате планове как ще прекарате романтичния ден. А избрахте ли вече с какво ще зарадвате вашата половинка? В случай, че Купидон все още не ви е подхвърлил никакви идеи, ние ви предлагаме да заложите на оригинален подарък, съобразен със зодията на вашия любим.

Овен

Материалните предмети правят човека щастлив по-дълго

Психолозите от университета на Британска Колумбия са установили, че покупките носят на човека щастие – особено ако това са матери...

Като цяло, господата, родени под този зодиакален знак, са импулсивни и уверени в себе си и в своята мъжественост. Затова не си правете експерименти, подарявайки им плюшени мечета или вино. Те биха се зарадвали на практични неща - карта за фитнес или билети за концерт.

Телец

Мъжете от зодия Телец са нежни, скромни и … невероятни гастрономи! И не, не си мислете, че вашият партньор е далечен братовчед на Алф, който има 9 стомаха – той просто не може да устои на кулинарни изкушения. За да разтопите сърцето на Телец, му пригответе вкусна вечеря или го заведете в някой малък, но спретнат ресторант с нетрадиционна кухня.

Близнаци

Любовта - зловещо отчаяние и бляскава светлина

Днес е ден на много празници - Трифон Зарезан, Свети Валентин, Задушница преди Месни заговезни. Тъй като Actualno.com посвети материали...

Приказливите Близнаци имат нужда постоянно да са в комуникация и да обменят идеи. Те са спонтанни, остроумни и изпитват истински глад за интелектуална "храна”. Зарадвайте го със сатирична книга или табла за шах.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com